Kuruluşundan bu yana yaklaşık 20 yıla yakın Bobingen Bilal-i Habeşi Camii’nde dernek başkanlığı ve yöneticilik görevini sürdüren, aynı zamanda 6. dönem DİTİB Güney Bavyera Eyalet Birliği Başkanı olan Şenol İşçi, 48 yaşında hayatını kaybetti. 


Amansız hastalık nedeniyle uzun süredir tedavi gören merhum Şenol İşçi, başkan olarak görev yaptığı Bobingen Bilal-i Habeşi Camii’nde 25 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.  


Merhum başkan Şenol İşçi’nin vefatı sevenleri arasında derin bir üzüntü yaratırken vefat haberi üzerine DİTİB Genel Başkan Vekili Ahmet Dilek, “DİTİB camiasında sevilen bir insanı, çalışkan ve dertli bir değeri kaybettik. Üzüntümüz büyük. Merhum İşçi’ye  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve DİTİB camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim Şenol başkanımıza gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.” açıklamasında bulundu.


Almanya’daki resmi işlemler tamamlandıktan sonra merhumun cenazesi Salı günü defn edilmek üzere memleketi Trabzon’un Akçabaat ilçesine nakledilecek. 
Ercüment Aydın / Köln
 

Editör: TE Bilisim