Ligimizde takımların transferleri son aşamalara geldikçe, haliyle takım oyunlarında da biraz olsun şekillenmeler olur diye umut ediyorduk. Trabzonspor’un bundan önceki ilk 3 haftadaki oyun şablonuna baktığımızda ne futbol ne de sistem olarak pek fazla bir ilerleme göze çarpmadı.

Ama ilerleyen haftalarda Trabzonspor, istenilen düzeye gelecektir diye ümit ediyorduk. Fakat bu anlayışla zor görünüyor.
 
Dün Antep’le oynadık. Pereira ve Ekuban, takımdaki yerlerini alırken, bunun yanında kaleci Uğurcan ve Abdülkadir Parmak sakatlıklardan dolayı kadroda yer alamadılar. Maça Trabzonspor’un gol pozisyonlarıyla başlayınca biz de biraz olsun futboldan umutlanmıştık. Ancak dakikalar ilerledikçe oyunda denge kuruldu. 26.dakikada Edgar sakatlanıp çıkınca dengeler değişti. Bu dakikadan sonra oyun üstünlüğü Gaziantep FK’nın eline geçti.
 
İlk yarıda gol pozisyonuna gol pozisyonuna girmediler. Ama oyunu bizim sahamıza kurup, Trabzonspor’a pozisyon vermemeyi amaçlayarak devreyi de beraberlikle tamamlamayı başardılar.
2. yarıda da Antep takımı üstün başladı. Trabzonsporlu futbolcuları tanıyamadık! Bu kadar kötü oynadığımız bir anda öne geçmek bizim için büyük başarı sayılıyordu. 64’te Pereira’nın uzun taç atışını çok iyi yükselip kafayı vuran Campi topu ağılarla buluşturunca 1-0’lık skorla öne geçtik. Hocamız Newton 73.dakikada Nwakaeme ve Ekuban’ı dışarı alınca hücum gücümüzde tamamen yok oldu.
Bunu fırsat gören Antep de var gücüyle Trabzonspor’un üstüne geldi. Bu da Trabzonsporlu oyuncuları hataya zorladı. Nitekim penaltıdan Maxim’in golüyle maça denge geldi.
 
Maç da bu golle sona erdi. Abdülkadir Ömür çok durgundu. Bunun yanında beklentimiz üstünde olan Nwakaeme’de kötü bir maç oynadı. Marlon çok kademe hatası yaptı, orta alanda doğru dürüst organize olamadık. Takımda adeta başıboşluk vardı. Orta saha kötü olunca oyunda da üstünlük kuramazsınız. Bu maçta sadece Ekuban alkışı hak etti. Yeni transferler katkıda bulunacak gibi görülmüyor. Onun için bu oyunla fazla yapacağımız bir şey yok. Trabzonspor ne oynadığını bile bilmiyor.