Öncelikle İzmir’de meydan gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Tüm ülkemizin başı sağ olsun. Allah’ım başka felaketlerinden bizleri korusun.
Maça gelecek olursak;
 
Trabzonspor belki de tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaşıyor. Bu kötü açılışın nedenleri antrenör ve futbolcu seçimlerdeki kaynaklanan yanlışlıklardır. Bakıyoruz 6 yeni oyuncu banko oynuyor ama alınan neticeler ortada. İnşallah bu takıma yeni gelen futbolcularla eski oyuncular bir an önce uyum sorununu atlatır da bu takım da ligde kalır.
 
Bu haftanın açılış maçındaki rakibimiz Kasımpaşa’ydı. Trabzonspr2da sakatlığı geçen Abdulkadir Parmak kadroda fakat hocamız onu ilk 11’de tercih etmedi. Diğer taraftan sadece Ekuban hastalıktan dolayı oynamadı. Bu da demek oluyor ki maça tam kadroyla çıktık.
 
Taraftarlarımızın tribünde yerlerini almasını bile, oynayan futbolcuları tetikleyen en önemli faktördür. Fakat bu faktör bizim oyuncularımızı değil de rakip Kasımpaşalı oyuncuları tetikledi.
 
Maçın başında Kasımpaşa mükemmel bir başlangıç yaptı. Trabzonspor’u adeta kendi sahasına hapsedercesine baskılı oyununu bir de golle süsledi. Tırpan 8.dakikada süper transferimiz Edgar’n asistini güzel bir vuruşla maalesef ağlarımıza gönderdi.
 
Golden sonra da atak ve güzel oynayan taraf yine Kasımpaşa’ydı. 23.dakikada Nwakaeme’nin şahsi çabasıyla getirdiği topu Serkan’a bıraktı o da skoru eşitledi.
 
Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını kısa bir sürede de olsa koyan taraf Trabzonspor’du. 31 ve 28.dakikada Nwakaeme 3-1’lik skorla takımını öne geçirdi.
 
41’de yine kendi hatamızdan kaynaklanan bir gol daha yedik. Kâmil Ahmet büyük bir hata yapınca eski oyuncumuz Yusuf bu hatayı affetmedi ve ilk yarının skorunu belirledi.
 
2. yarıya Abdülkadir Parmak ile başlanır diye bekleniyordu ancak hocamız her ne hikmetse kadro değişmedi. Şahsen ben buna hayret ettim. 2ç.yarıya da Kasımpaşa çok iyi bir başlangıç yaptı. 55’te kazanılan penaltı vuruşunu Uğurcan kurtarmasını bildi. Fakat Kasımpaşa ısrarla gol ararken bizim oyuncularımız da onların bu güzel ataklarını sadece seyrettiler. Eğer Uğurcan gününde olmasaydı bu maçın sonu bize göre çok büyük bir hüsran olurdu.
 
Kötü ve ezik oynadığımız maçı maalesef 4-3 kaybettik.
 
Şimdi taşları dökelim. Antrenör gitmedi, yani yönetim aldığı kararla antrenörü göndermedi. O zaman yönetim kuruluna güle güle diyorum.