Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in elini sıkmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
 Ancak değişik açıdan çekilen bir görüntü Koç'un Güneş'in elini sıktığını gösteriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda, Türk sporunun sorunları masaya yatırılmaya devam ediyor. Çalıştaydan servis edilen bir görüntüde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un salona girdikten sonra protokelde bulunan isimlerle tek tek selamlaşırken, Şenol Güneş'in elini sıkmadığı öne sürüldü. Ancak yakın plandan çekilen görüntüde Koç'un Güneş'in elini sıktığı görülüyor. 

Büyüksün Şenol Güneş 

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Büyüksün Şenol Güneş' yazarak, şu ifadeleri kullandı: "Spor çalıştayına katılan Ali Koç katılımcıların elini sıkmaya başladığı esnada elini uzattığı katılımcılar usulen ve saygıdan ayağa kalkarken (Spor Bakanı,Milletvekili,Tff Başkanı da Dahil) Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş diğerleri gibi ayağa kalkmayarak tavırlı olarak el sıkıştı. 

HANİ DİYORLAR YA ; Hağu Şenol Trabzonspor Düşmanıdır Hiç Sevmiyrum Oni! 

BİZ DE DİYORUZ Kİ ; Sen Sevsen Ne Olurrrr Sevmesen Ne Olurrr ? Fare Dağa Küsmüş Dağın Haberi Yok .. O Trabzonspor'un Batmayan Güneşi"