• DOLAR 32,38 %0.19
  • EURO 35,10 %-0.02
  • ALTIN 2.326,28 %0.25
  • BİST100 9.085 %0.06
  • BITCOIN 70.359 %-1.04
  • ETHERIUM 3.541 %-1.29
17°

Çetin rıza tanış Haberleri

çetin rıza tanış haberleri ve güncel çetin rıza tanış gelişmeleri, çetin rıza tanış ile ilgili tüm video, çetin rıza tanış fotoğrafları ve çetin rıza tanış haberleri Taka Gazete - Trabzon Haber - Karadeniz Haber sitemizde


Politika

Gümüşhane'nin ArzularKabaköy Mahallesi Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, mahalledeki yaşlıları unutmayarak her akşam iftar yemeğini bizzat kendisi teslim ediyor.

Politika

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, beldelerine verdikleri sözü tutarak harekete geçti. Belde sınırları içerisinde bulunan ve yıkılma...

Politika

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, belediye imkanları ile borçlanmadan bir otobüs ve bir minibüs satın alarak halkın...

Bölgemiz

Gümüşhane merkez Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, "Üretken belediyecilik" anlayışını benimseyerek beldede tarıma tam destek verdiklerini belirtti.

Politika

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından yeniden ArzularKabaköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Politika

Gümüşhane'nin merkezinde bulunan ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, belde sakinlerinin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Bölgemiz

Alaattin Çakıcı, uzun süre sonra memleketi Trabzon’a geldi, dostları ile hasret giderdi. Çakıcı, dün ise Gümüşhane’ye gitti.

Bölgemiz

Çetin Rıza Tanış'ın Gümüşhane merkez Arzular Kabaköy Belediye Başkanı olarak görev yaptığı ve burada başarılı projeler gerçekleştirerek beldeyi modern bir...

Politika

Gümüşhane Merkez Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday adayı oldu.