• DOLAR 32,39 %0.20
  • EURO 35,08 %-0.05
  • ALTIN 2.326,56 %0.26
  • BİST100 9.092 %0.13
  • BITCOIN 70.468 %-0.37
  • ETHERIUM 3.561 %-0.7
15°

ANTHONY NWAKAEME Haberleri

ANTHONY NWAKAEME haberleri ve güncel ANTHONY NWAKAEME gelişmeleri, ANTHONY NWAKAEME ile ilgili tüm video, ANTHONY NWAKAEME fotoğrafları ve ANTHONY NWAKAEME haberleri Taka Gazete - Trabzon Haber - Karadeniz Haber sitemizde


Spor

Trabzonspor'dan ayrılarak Suudi Arabistan'ın Al-Fayha kulübüne transfer olan Anthony Nwakaeme, son 3 maçtır takımının kadrosunda yer almıyor.

Spor

Trabzonspor'un ara transfer döneminde yeniden kadrosuna katmak istediği ancak alamadığı Anthony Nwakaeme konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar:

Spor

Suudi Arabistan basınında Trabzonspor taraftarlarını sevince boğacak bir flaş iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, yaklaşık 2 ay sakatlık sonrası sahalara...

Spor

Trabzonspor'da teknik direktörlük koltuğuna Abdullah Avcı'nın gelmesiyle birlikte, Anthony Nwakaeme'nin geri dönüşü resmiyet kazandı. İşte detaylar:

Spor

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'nin yeniden kadroya katılma planlarına, oyuncunun kulübü Al-Fayha'dan izin çıkmadı

Spor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al İttihat'ta forma giyen Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme ile ilgili çıkan transfer...

Spor

Trabzonspor'un eski oyuncusu Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'dan dönüş için transfer görüşmelerinde son aşamaya geldi.

Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, oyuncu Anthony Nwakaeme'nin transferi hakkında bilgi verirken, kulüp başkanıyla görüşmelerin sürdüğünü belirtti. 

Spor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hakemler ve transfer gündemine dair önemli konulara değindi. 

Spor

Trabzonspor, eski yıldızı Anthony Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. İki sezon önce yaşanan şampiyonlukta büyük rol oynayan Nijeryalı...