• DOLAR 32,59 %0.23
  • EURO 34,82 %0.43
  • ALTIN 2.419,34 %-0.56
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 65.875 %-0.11
  • ETHERIUM 3.174 %-0.56
17°

EMEKÇİ Haberleri

EMEKÇİ haberleri ve güncel EMEKÇİ gelişmeleri, EMEKÇİ ile ilgili tüm video, EMEKÇİ fotoğrafları ve EMEKÇİ haberleri Taka Gazete - Trabzon Haber - Karadeniz Haber sitemizde


Türkiye

Sağlık emekçileri, 14 Mart'a gelir kaybıyla giriyor. Bugün 13 Mart Çarşamba ve Vergide Adalet İstiyoruz eylemlerimizin dördüncü haftasındayız. İki gün...

Türkiye

Türkiye'de kamu sektöründe çalışanların kadrolu ve taşeron olarak ayrılması süreci, son zamanlarda gündemin önde gelen konularından biri haline gelmiştir.

Sağlık

SES, AKP'nin 5 Şubat 2024 tarihli kanun teklifini eleştirerek, sağlık emekçilerinin haklarını ve halk sağlığını tehlikeye atabilecek düzenlemeler içerdiğini belirtti.

Bölgemiz

Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde, gece saatlerinde emekçi bir vatandaşın ekmek teknesi olarak kullandığı kamyoneti alevlere teslim oldu.

Bölgemiz

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, emekçi dostu bir lider olarak tanınıyor. Gazetecilik geçmişiyle başlayan ve Trabzon Belediyesi basın...

Bölgemiz

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir emekçi vatandaşın ekmek teknesi kamyoneti gece saatlerinde alevlere teslim oldu. İşte yaşananlar:

Bölgemiz

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, genel kurulda bir kez daha başkan seçildi.

Bölgemiz

Trabzon’un Hayrat ilçe belediye başkanı Mehmet Nuhoğlu, belediyedeki emekçilere yüzde 100 zam yaparak yüzleri güldürdü.