• DOLAR 32,38 %0.18
  • EURO 35,03 %-0.17
  • ALTIN 2.325,99 %0.24
  • BİST100 9.088 %0.09
  • BITCOIN 70.000 %-0.55
  • ETHERIUM 3.551 %-0.61
16°

Büyükşehir belediyesi Haberleri

büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel büyükşehir belediyesi gelişmeleri, büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve büyükşehir belediyesi haberleri Taka Gazete - Trabzon Haber - Karadeniz Haber sitemizde


Bölgemiz

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentte tıbbi ve aromatik bitki üretiminin artırılması amacıyla çiftçilere fide ve makine hibeleriyle destek veriyor.

Bölgemiz

Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Turgay Şahin, yıllardır alışveriş yaptığı ve dürüstlüğüne her zaman inandığı mahalle bakkalından, yabancı menşeli bir markanın...

Politika

Büyükşehir belediyesinin ardından Cumartesi gün yapılan aday tanıtım toplantısı ile ilçe belediye başkan adayları da belirlendi.

Bölgemiz

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde sürdürülebilir ve yaşanabilir bir kent vizyonu oluşturmak amacıyla "Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP)" hazırladı.

Bölgemiz

Trabzon'un Sürmene ilçesinde evinin önünde buzda kayarak ayağını kıran bir kadın, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde hastaneye kaldırıldı.

Bölgemiz

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiği kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyor. 

Bölgemiz

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığından Alınan Verilere Göre Vefat Edenlerin Bilgileri Trabzon'da bugün yaşanan acı bir gelişmeyle, 14 kişi...

Bölgemiz

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden aldığımız bilgilere göre Trabzon’da bugün 16 kişi vefat etti. Vefat edenlere Allah’tan rahmet dileriz. 

Politika

Ortahisar Meclis Üyesi Ömer Dayı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni Eleştirerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Vurgu Yaptı

Bölgemiz

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı gelir tarifesini açıkladı ve birçok aracın kullanım ve izin belgelerine zam yapılacağını duyurdu.

Kültür/Sanat

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan ve Türkiye ile Avrupa Birliği'nin (AB) ortaklaşa finanse ettiği...

Kültür/Sanat

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde “Kürdilihicazkar Makam Konseri” düzenlendi.