Önce şunu söyleyeyim bu hakemleri hamama sokup göbek taşında iyicene terletip sonrada hamam tellaklarına iyi bir keseletmek lazım. Bunlarla bu sene lig nasıl bitecek Allah muhafaza.

 Hele yan hakemler tam bir evlere şenlik, Visca’nın sakatlanmasına kadar yedek kulübeleri tarafındaki yan hakem Serkan Ok iki pozisyonda bayrak çekerek Trabzonspor’un net pozisyonlarını keserken Visca’nın rakibi ile girdiği pozisyonunda elinin üzerine düşüp kırılması gözünün önünde olmasına rağmen devam ettirmesi Serkan Ok’ın akıl tutulması yaşamasıdır. Hatay maçında hava sıcak ve nemli hakem de Trabzonspor’u hiçbir zaman sevmeyen Abdulkadir Bitigen olunca vay halimize… Bordo-Mavili takım maç başlar başlamaz rakibi Hatayspor karşısında erken golü bulmak için çaba gösterdi. Solda Trezeguet, sağda Visca ile kenarlardan top taşıyıp pilot santrafor Cornelius’a ortalar yaptılar. Bir türlü kilidi açamayan taraf Trabzonspor oldu.

Konuk Hatayspor El Kaabi’nin ceza sahası içinde röveşatasını geçen seneki performansından bir şey kaybetmeyen kaptan Uğurcan aynı güzellikle çeldi. Trabzonspor, Trezeguet ve Cornelius’la net pozisyonlar yakaladı, sonuca gidemedi. Sevgili Abdullah hoca sahaya 4-5-1 dizilişi ile takımını sürdü. Bu oyun sisteminden sonuç alamayınca bu kez değişik varyasyonlar arayışı içinde oldu. Zaman zaman bu varyasyonlar sonucunda Trabzonspor orta sahası yetersiz kalınca defans bloğu sıkıntılar yaşadı. Hugo yerinde hamleler yaparak rakibe geçit vermedi. Hatta Abdülkadir Ömür oyuna girene kadar Bordo-Mavili takım zorluk çekti. Sevgili Abdullah hocam A. Kadir Ömür bu takımda sakat olmadığı sürece her zaman oynar.

Trabzonspor, dün 71 dakika orta sahada üretkenlik anlamında büyük sıkıntı dikkat çekti. Dün bu maç gidiyor mu denirken A.Kadir’in ceza sahası dışından mükemmel vuruşu mutlu sonla bitti. Abdullah hoca, A. Kadir’e teşekkür etmeyi unutma!

Hugo, Denswil, yine görevini eksiksiz yapmaya çalışırken bordo-mavili takımda en iyi performansı gösteren ismi Siopis’di. Dün sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya çıkan oyunda ilk 45 dakika kalan Doğucan iyi sinyaller verdi. Cornelius’un yerine oyuna giren Djaniny öyle bir gol kaçırdı ki adete tribünleri dolduran taraftarlara saç baş yoldurdu. Profesyonel futbolcu yüzde yüzlük pozisyonları çaylak oyuncu gibi kaçırmak sana yakışmadı. Sonrada ellerini başına getirip isyan edeceksin. Yok öyle yağma.

Trabzonspor iki haftada 6 puan almasına aldı ama Salı günü Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Kopenhag ile oynanacak önemli maç öncesi uyarılarla dolu bir 90 dakika geride kaldı. Üst üste kazanarak yoluna devam etmek güzel ama umarım bu maç iyi okunur.