Trabzon'un Araklı ilçesi Taşgeçit mahallesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın hadisesinde 7 ev kül olmuştu.

İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun talimatları doğrultusunda vatandaşların mağdur olmaması adına 9 adet konteynır bölgeye ulaştırılmıştı. Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca, Belediye Başkanı Recep Çebi ve Araklılı iş adamlarından, Kırkpınarın efsane ağası Seyfettin Selim Taşgeçit mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İş adamı Seyfettin Selim evleri yanan ailelerle sohbet ederek hasbıhal oldu.

Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşların mağdur olmamaları adına gerekli tüm çalışmaların titizlikle gerçekleştirildiğini, her daim mahalle halkının yanında olduklarını ifade ederek, İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'ya ve destek olan herkese teşekkür ederek; ‘’İş Adamımız Sn. Seyfettin bey burada vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama konusunda büyük destek sağladı. Sayın Seyfettin beye de İlçe halkım adına teşekkür ediyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

İş adamı Seyfettin Selim ise ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek; ‘’Baba köyümüzde elim bir hadise gerçekleşti. Burada ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. Her şeyi devletten beklemeyeceğiz. Maddi ve manevi olarak her türlü desteği vereceğiz Allah nasip ederse.’’ İfadelerine yer verdi.