Çaykur Rizespor, Denizlispor karşısında maça kötü başladı.
Çok etkisiz kaldı.
Hem ofansif hem de defansif anlamda oyunu doğru oynayamadı.
Özellikle de defansta çok riskli oynadı.
Güven vermedi.
İlk yarıda topu taşıyan oyuncu yoktu.
Öndeki oyuncuların da pasif kaldı ve Rizespor da ileri topu taşıyamadı.
Kendi yarı alanında kaldı.
İleriye rakip kaleye doğru pozisyon açamadı.
Yani kısaca oyuna hiçbir türlü ağırlığını koyamadı. Böyle olunca da konuk takım, maçın ilk bölümünde attığı gollerle farkı 2’ye çıkardı.
Kalesinde gördüğü gollerle aklı başına gelen Rizespor, rakip kaleye gitmeye başladı. Sağ tarafta Moroziuk’un kale önünde gönderdiği topu Skoda düzgün bir vuruşla filelere göndererek ilk yarının sokunu 2-1 olarak belirledi.
Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeşil-Mavililer, ikinci yarıda biraz daha derli toplu bir görüntü ortaya koydu. Orta sahada Diomande’nin biraz hareketlenmesi, takımı ileriye taşıdı ve rakip kalede baskı oluşturdu.
Oyun bu şekilde devam ederken iki teknik direktörde oyuncu değişiklikleriyle maçın bu şekilde bitmemesi konusunda hamleler yaptı. Rizespor’un baskılı olduğu bu dakikalarda  ceza sahasın  dışında topla buluşan Boldrin,  yerden bir vuruşla topu ağlara göndererek beraberliği sağladı.
2 farklı yenilgiden beraberliği sağlayan Rizespor, galibiyet golü için rakip kaleye de gitti ancak iyi kapanan Denizlispor, Yeşil-Mavili futbolcularının final vuruşu yapmalarını engelledi.
22-0’lık skordan 2-2’ye gelmek de büyük bir başarı gibi görülse de böylesine bir lig fikstüründe Rizespor 2 puan kaybederek haftayı tamamladı.