Trabzonspor sezonun ikinci yarısına hoca değişimiyle başlıyor. Ünal Karaman’dan boşalan hocalık koltuğuna Hüseyin Çimşir oturuyor. Bizler de bu genç kardeşimizi candan destekleyerek başarılı olacağına inanıyoruz. Tabi çok zor bir görev üstlendi, temennimiz Trabzonspor’un başarısına katkı sağlamasıdır. Trabzonspor ara transferde akılcı davranarak bilinen bir oyuncu olan Ndiaye’yi renklerine katarak 2. devreye daha güçlü bir kadroyla zirvedeki mücadelesini daha da artırdığının sinyalini vermiş oldu.
 
Hüseyin Çimşir’in teknik direktörlükteki ilk sınavı kupada Denizlispor’laydı. Bu maçta çok iyi futbol oynamasak da pozisyonlara bakıldığında oldukça fazla gol pozisyonuna girdiğimizi gördük. Bu da gelecek adına iyi bir sinyal veriyor bizlere. Ayrıca kupadaki 2-0’lık skor 2.maç öncesinde büyük bir avantaj bizim adımıza. Bunu küçümsememeliyiz. Kupadaki bu galibiyetin vermiş olduğu moralle evimizde karşılaştığımız Kasımpaşa maçına geçmeden önce kadro hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Yedekte olan Novak ve Hosseini sakat değil ama kadroda bulunuyolarsa bana göre ilk 11’de bu 2 oyuncunun bulunması gerekiyor. Belki Hüseyin hocanın Campi ve Kamil ısrarı neredeyse her maçta gol yiyen ama son Denizli maçında gol yemeyen defans tandemini bozmak istememesi olabilir. Ama her ne olursa olsun bu 2 oyuncunun ben 11’de olması gerekir diye düşünüyorum. Maça geçersek, çok etkili bir futbolla oyuna başlamamış olsak da 25 ile 30. dakikalar arasında bulduğumuz 3 golle maçı 5 dakika içerisinde koparmış olduk. Hüseyin hocanın maç içerisinde sürekli oyuncularına ileri çıkın talimatı vermesi bence gözlerden kaçmamalı. Takım adına olumlu şeylerden biri bence. İlk yarının 3-0 ile sonuçlanmasından sonra ikinci yarıya rahat başlayan Trabzonspor henüz ilk dakikalarda rakibinin 10 kişi kalmasıyla adeta ekmeğine yağ sürülmüş oldu. Takımımız maçı 6-0 gibi farklı bir skorla bitirdi ve yıldızlarıyla sonuca kolay ulaştı. Nwakaeme’ye ayrı bir parantez açmak gerekli bu maç. Zaman zaman yaptığım eleştirilere cevap niteliğinde bir oyun oynadı bugün ve Sörloth’da hattrick ile parlayan başka bir isimdi takımımız adına.
 
Hüseyin hocaya gelirsek ilk maçında güzel bir skor aldı ve desteklerimizi boşa çıkarmayacağını bizlere göstermiş oldu diyorum. Hocamızın ilk geldiğinden beri yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bize yakışan budur. Hoş geldin Hüseyin Hoca.