Birkaç gün önce bir hadis okudum. Sahih hadis kitaplarında yer almakta. Bu hadisi okuduğum zaman ne kadar korktum bir bilseniz?! Çünkü bu hadisi bizatihi halkımız işlemektede ondan. Hadisi makalemin sonunda sizlerle paylaşacağım nasipse.

Şimdi sizlerle bu belaların ne kadar tehlikeli bir toplumsal hastalık olduğunu paylaşmak isterim.

Zina; Evlilik dışı her türlü gayri meşru kadın erkek cinsel yaşantıya verilen isim. Öncelikle güzel dinimiz İslam aileyi önceler. Ailelerin sağlam bir şekilde kurularak toplumsal yapının sağlam temeller üzerine kurulmasını ister. Evlilik meşru bir nikah akdiyle kurulduktan sonra kadın erkek cinsel yönden artık birbirlerine helal olurlar. Onun haricinde her türlü ilişki haramdır. İçerisinde işlenen topluma beladır.

Üzülerek yazmak isterim ki halkımız evlisi bekarı zinaya biraz düşkün gibi. Sonunu düşünmeden erkeklerimiz kadınlarla beraber olmakta. Sonra ne oluyor düşüp kalktığı kadın nesebi bozuk çocuklar dünyaya getirmekte. Burada şunu açık yazmak isterim ki bu çocukların hiçbir günahları yok. İnşalllah onlarda Rabbimizin emirlerini tutarak bir hayat yaşarlarsa hem de diğerlerinden daha erken cennete gireceklerdir. Tabi bu işin birde çocuk açısından psikolojik tarafı var. Bu çocuklar babalarının bildikleri babaları olmadığını öğrendiklerinde tam bir yıkım yaşamaktalar. Bunu kadın programlarında yaşananlardan öğrendim.

Bu kadınlarımızı bekleyen daha büyük bir tehlike vardır. Bu kadınlarımız kadın satıcılarının eline düştüğünde de pavyona satıldığını yine kadın programlarında öğrenmiş bulunmaktayız. Bu kadın programlarında kaç tane kadının bizleri pavyona sattılar dediğine şahit oldum.

Bu zinanın başkaca bir yönü var. Bu kadın düşkünleri erkekler daha sonları kendilerine eğlence ararken artık kadınlar zevk vermediğinden erkek kız çocuklara musallat olduklarına şahit olmaktayız. Böyle yüzlerce çocuk istismara uğradığını basından öğrenmekteyiz.

Kadınlarımız ne olur bu toplumsal hastalığı bırakın. Toplumsal yapımız bu zina felaketi sebebiyle çocuklarımızın nesebi bozulmakta. Nesebi bozuk  çocuklardan oluşan toplumlar egemen güçler tarafından çok rahat yem edilir. Ondan  egemen güçler aile yapımızı yıkmaya çalışmakta. Onlara çanak olmamanızı isterim.

Günümüzde televizyonlar ve gazeteler hemen hepsi bir kaçı istisna hep zinayı teşvik etmekte. Bu yayınları izleyen kadınlarımızda zinayı umursamıyor ve işlemeye başlıyor sonunu düşünmeden. Siz hiç devlet televizyonu TRT DEN başka bir kanalda aile öncelendiğine tanık oldunuz mu?! Olmadınız! Kasıtlı yapıyorlar. Bizleri egemenlere yem yapmaya çalışıyorlar da ondan. Aman dikkat. Kadınlarımız kendinize  ve çocuklarınıza bu programları izletmeyin. Bu ülkede televizyonlar karanlık bir merkezden yönetilmekte.

Konumun burasında bu zina illeti ne kadar tehlikeli olduğunu sizlere bakınız rahmetli Mevdudi -Hicab- adlı eserinde yorumlamakta."Ey insanlar! Bir beldeyi topsuz tüfeksiz almak isterseniz orada zinayı yaygınlaştırın."

Bakınız Rabbimiz bu tehlikeli hastalığa karşı dikkatli olmamıza dikkat çekmekte. Ayette ne buyurmaktadır; " Zinaya yaklaşmayın. O çok çirkin ve hastalıklı yoldur." Uyarıya dikkat ediniz. Zinaya yaklaşmayın diyor.

Faiz; faiz egemen güçlerin gelişmekte olan ülkeleri sömürme enstrümanı olarak kullanılmaktadır. Faizli para vererek gelişmekte olan ülkelere emir vermeye başlarlar. Ha bu arada verdikleri kredileri kesinlikle fabrika gibi üretime katkıda bulunacak yerlere harcanmaması da üzerine basılarak belirtilir. Ondan sonra ne olur para almaya başladıktan sonra kaynaklarının kullanım hakkını üzerlerine alırlar. Şimdi bana Nizamettin Hocamız peki bu adamlar verdikleri kredileri fabrika açtırmıyorlar da nerelerde kullanılmasını istiyorlar sorduğunuzu duyar gibiyim. Şimdi sıkı durun otel stat gibi ne idüğü belli olmayan yerlerde harcanmasını istiyorlar. gelde gülme!

Ülkemde faize bulaşmayan bir elin parmakları kadar az insan kalmış durumdayız.

Rabbimiz bakınız ne buyurmaktadır; " Allah ticareti helal faizi ise haram kılmıştır." Ayette Rabbimiz faizden uzak durarak helale harama riayet ederek ticaret yapılmasını ve nafakamızı aramamızı istemekte.

 Şunu unutmayın ki faizde mutlaka egemenler karlı çıkacaktır. Sizler hiç zarar eden bir banka duydunuz mu?! Duymadınız değil mi?!

Zinadan ve faizden uzak durmalıyız. Aksi durumda başınızdan belalar eksik olmayacak. Bakınız Peygamberimiz ne buyurmaktadır;" Bir belde de zina ve faiz yayılırsa o belde halkı bir belaya maruz kalır."

Siz Hanifler diye bir şey duydunuz mu?! Kim bu insanlar?! Bu insanlar Peygamberimiz Peygamber olarak gelmeden önce Putperest Mekke'de o her türlü ahlaksızlığın zirve yaptı günlerde yani hac bile kadın erkekler elbisesiz olarak olarak hac yapmaktaydılar gerisini sizler düşünün o günlerde temiz kalabilenlere verilen bir isimdir Hanifler. Bu insanlar bizler bu günlerde bir din ortada yok ama her türlü ahlaksızlığı reddediyoruz bizler İbrahim peygambere inen hanif dini üzereyiz diyerek temiz kalabilenleriz derler.

Biraz sabır. Hanif olmaya var mısınız?!...