Trabzonspor camiası bir dernek çatısı altında toplansa bana göre en doğru isim "kaos severler derneği" olurdu.

Evet, evet yanlış duymadınız kaos severler derneği. Nereden mi bu kanıya vardım, anlatayım.

Her şey tam rayına oturmuş, sezon başı yaşanan kötü gidişe dur denmiş, sükunet hasıl olmuş, liderle puan farkı kapatılabilir seviyelere inmiş, acaba o sene bu sene mi diyorsun ki basit bir basın açıklamasında hoop arka sıradan bir ses "Bakasetas, Trabzonspor Türk bayrağına dönüyor bu konuda düşünüyorsun?"

Haydaaa. Sevgili kardeşim neden rahatsız etsin, bayrak bir devleti, bir milleti temsil eder.  Devlet başkanları ziyaret ettikleri ülkelerde bayrağa dönüp, saygı duruşunda ülke İstiklal Marşını dinlemiyor mu? Onları rahatsız etmeyen bir sporcuyu neden rahatsız etsin. Kurtuluş savaşında İzmir'e girerken yoluna serilen Yunan bayrağının çiğnenmesine karşı çıkıp   "Bayrak bir milletin şerefidir, ne olursa olsun yerlere serilmez ve çiğnenmez, kaldırınız!" Diyerek yerden kaldırtan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sana bir fikir vermedi mi? Vermiştir tabi vermez mi? Ama buradan bir kaos çıkarabilir miyiz fikrinin tezahürüdür bu soru.

Bu eylem yönetimi imza töreni adı altında bir basın toplantısı düzenlemek zorunda bıraktı. İdmanda olması gereken oyuncular apar topar basın karşısına çıkarıldı. 2 gün sonra ligin en güçlü ekiplerinden birinin karşısına çıkacak takımın tüm gazı kaçtı, kaçırıldı diyebilirim.

Maç önü çekinceleri mi dile getirdim, şimdi geçiyorum maça;

Maç öncesi yaşananlar yetmiyormuş gibi bir de maça dakikalar kala 3 oyuncunun covid pozitif çıkması keyifleri iyice kaçırdı diyebiliriz.

Keyifleri kaçırdı dedim ama maçın başlaması ile oyuna hakim dominant bir Trabzonspor görünce tereddütün yerini keyif aldı. Öyle ki sanki rakip lig 5'incisi Gaziantep değil de 2. Lig Kırmızı Gruptan Vanspor. Trabzonspor, sağdan, soldan, göbekten ön üçlü ile birçok gol pozisyonuna yakaladı. Yakaladı yakalanmasına ama topu 3 direk arasından geçirmeyi başaramadı. Öyle olunca da oyuncular soyunma odasına golsüz berabere gitmek zorunda kaldı.

İkinci yarıda ilk yarıdan farklı başlamadı. Defans beşlisini hiç çıkarmayan Gaziantep takımı sert müdahalelerine bir de provokasyon eylemlerini ekleyince sinirler gerildi. Sinirler gerilince oyun da gerildi ve oyuncular istediğini yapmakta zorlandı. Bunca olumsuzluğa rağmen dakika 66'da harika bir ikili oyunda son haftaların forma ismi Bakasetas golü buldu. Golün sonrasında kalesini de iyi savunan fırtına kaleyi gole kapattı. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan maçta takımın yıldızı Nwakaeme'nin de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldığını belirtelim.

Kazanmanın çok önemli olduğu şu süreçte bu kırmızı karta nazarlık diyelim ve yolumuza bakalım.

Tebrikler çocuklar.