Hep karşı cinsin bizler yaptığı şiddetten bahsediyoruz , gelin birazda hemcinslerimizin bizlere yaptıklarından konuşalım!
Bir kadın olarak kadın içgüdülerini çok iyi bilirim, bilirim de çok anlam yükleyemem yapılanlara!
Çok yakın tarihte yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak isterim ;
“ oğlumun okul değişikliği talebiyle yeni bir okula başvurduk, Randevumuzu aldık ve kayıt işlemleri için yeni okulumuza gittik. 
Güleryüzlü müdür ve çalışan eğitimciler bizi karşıladılar ve Kaydımızı yaptılar!
Nazik bir davranış göstererek kahve ikram ettiler!
Benim yazan kimliğimden, hayattan ve eğitimden konu konuyu açtı ve soluksuz yaptığımız sohbetin tam orta yerine düştü hemcinsim olan öğretmen. Müdür bey beni kendisiyle tanıştırırken bende nezaket icabı ayağa kalktım ve elimi uzattım gülümseyerek selamlaşmak adına fakat somurtkan ve sinirli bir tavırla uzattığım eli reddetti, kaşının birini havaya kaldırarak göz ucuyla beni süzdü ve tek kelime etmedi öğretmen hanım.
Yaşça benden büyük olduğu için üzerinde durmadım ama yanımızda beş dakika kadar kalması benim tüm enerjimi düşürmeye yetti! Şöyle ki: olduğu yeri hazmedememiş, karşısında daha genç, eğitimli ve güzel birini görünce içinde ki çirkin canavarı ziyadesiyle ortalığa serebilecek kadar cahil biri ile nasıl yol alınabilirdi ben o dakikalarda bunun hesabını yapıyordum üzüntü ve şaşkınlık içinde!
Ve adına öğretmen demekten imtina ettiğim bu kadın benim çocuğumun derslerine girerek eğitmenlik yapacak, nasıl olacak bu?”
Sevgili gönül dostlarım: inanın bana durumu ben abartmadım, kaldı ki ben asla bu ve bu gibi davranışlar sergileyen hemcinslerimi ciddiye alıp karşı taarruza geçmem çünkü anlamaya çalışıp arkamı döner giderim, fakat buradaki olay farklıydı çünkü öğretmen hanım dışarıya çıktığında müdür bey onun adına benden özür diledi mahçup bir şekilde. O vakit anladım ki olay ciddi manada ciddi!
Ve ben diyorum ki ;
Özellikle eğitim kurumlarında, özellikle hemcinslerimin tüm hırslarını bir kenarıya bırakıp dertleri sadece  evlatlarımıza bilgi aktarımı olmalı !
Hiçbir yerde hiçbir şekilde olmasın elbette kadının kadına fesatlığı ve çekememezliği fakat eğitim kurumlarında hiç olmasın!
Mevzu evlatlarımızın geleceğidir çünkü!
Buradan tüm eğitimci hemcinslerime seslenirken aslında tüm kadınlara seslenmek istiyorum: birileri sizden daha zeki, daha güzel, daha genç, daha donanımlı olabilir. Unutmayınız ki herkesin meziyeti kendisini bağlar, bu duygularınızı törpülemezseniz verimli bir toplum yetiştiremezsiniz!
Lütfen kötü düşüncelerinizi ve içgüdülerinizi yalnız kaldığınızda düşünün ve nasıl yok edebilirsiniz kapsamında yardım alınız!
Gerçek eğitimcilere ve olduğu yeri hazmetmiş hemcinslerime selam olsun!