İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin her yıl düzenlediği birlik ve beraberlik gecesi bu senede dolu dolu geçti.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı geceye bürokrasi yağmuru da vardı.Geceye siyasetten, spora ve stklardan birçok kıymetli isim katıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İyiparti Meclis Başkan Vekili İbrahim Özkan, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, Istanbul Yomralılar Derneği Başkanı Şahin Çakır Katıldı.

Dernek başkanı Osman Karamehmetoğlu biz köprübaşılılar olarak her yıl üstüne kata kata kaynaşma gecelerimizi büyütüyoruz diyerek biz birlik ver beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi kimsenin yıkamayacağını dile getirdi.

Hasan Zihni Sancak'ın sunduğu gecede birçok sanatçıda gelen misafirleri şarkıları ile coşturdu. Adem Ekiz, Onur Atmaca, Şükrü Güler, Aşık Süleyman Göksal, Anıl Yılmaz ve Sebihan Altunay ile horon resitali vardı.