Köşemizden defaatle dünyaya yön veren siyonist güçler Rockefeller ve Rotschild ailelerinin çoktan sözde Amerikan rüyası Abd'yi terk ettiğini ve yeni üssünü Çin'e kurduğunu; bütün dünyaya da Çin ve Çin ekonomisi üzerinden yön vermeye başladığını söylemiştik.

Tahminimizce Yahudi sermayesinin ve gücünün ABD'yi terk etmesi oğul Bush'un 2. döneminin sonları ile Trump'ın başkan olması ile eş zamanlı olarak gerçekleşti.

Yahudilerin ve dünyaya yön veren siyonist kartelin; dininin imanının para olduğunu ve Onlar için sermayelerini korudukları ülkelerin geçici, lâkin menfaatlerinin daim olduğunu defalarca belirttik.

Şimdiiii....!!!!

Yahudilerin yeni merkez üssü Çin! Buraya kadar hem fikiriz...

Peki dünya yeniden şekillenirken ve kabuk değiştirirken; bu bahsi geçen siyonist güçler dünya üzerinde hüküm sürerken, bunun Türkiye Cumhuriyeti'ne yansıması nasıl olacak???

Yani dememiz o ki; Türkiye'den ne beklemektedirler, kendilerine ne verilecektir ve Türkiye'nin bu yeni dünya düzeninde yeniden yer almasının bedeli ne olacaktır??

Hep beraber irdeleyelim o zaman...!!!

Kısa bir süzgeç! Abd eliyle iktidar olan her hükümet gibi; Tayyip Erdoğan'ın iktidarlık süreci de böyle başlamıştı...

Daha sonra muktedir olunca ve van munite'den sonra üzeri çizilince; küresel sermaye ve gücü karşısında buldu...

Kim olursanız olun; Tayyip Erdoğan da olsanız, küresel güç ve sermaye karşısında galebe gelmeniz çok zor. Zira köklerini yıllardır derinlere salan bir yapıdan bahsediyoruz...

Küresel lobinin emriyle; yurt dışından Türkiye'ye yönelik abluka yurt içinde de etkisini gösterince, Tayyip Erdoğan'ın yanındakiler de birer birer karşı safa geçmeye başlayacaktı böylece...

Türkiye'de yazarlık yapan ve her dönemin yalaması olan küreselci yazarların dahi söylemlerinde ki değişimden; bunu algılamak pek de zor değil esasen. Örn: Nagehan Alçı vb.

ÖNEMLİ NOT: Rahmetli cennet mekân Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'den sonra ki hiçbir iktidar Türkiye'nin içinden çıkmamış; her daim bu küreselcilerin eliyle kurulmuştur( Abd örneği )

Amerika eliyle iktidar olan ama vatan, millet, bayrak ve devlet aşkında hiçbir soru işareti dahi olmayan rahmetli Adnan Menderes; Türkiye biraz ivme alınca ve ayakları üstünde durmaya başlayınca, Abd desteği olmadan da dimdik durabileceğine inanmış, bu savaşı vermiş; lâkin bunu canıyla ödemiştir...NET...!!!

Bakınız akıbeti aynı olan bir diğer iktidar. Rahmetli Turgut Özal...!!!

O da serbest piyasa ekonomisini hayata geçirip; bu iş tamamdır, artık yola tek başımıza devam edebiliriz zannına düşünce; üzeri kırmızı şerit ile çizilmiştir.

Ve akabinde de; koalisyona mecbur olunan yıllar ve Ak Parti'nin doğuşu vs. vs.

Gelelim esas meseleye.?

Peki Tayyip Erdoğan'a ödettirilmek istenen bedel ve Türkiye'nin mecburen vazgeçecekleri listesi nelerden oluşmaktadır???

Şimdi kulaklarınızı iyice açın ve söylediklerimizi mantık süzgecinden geçirin lütfen...!!!

Merkez sağdan ve Türkiye'yi bütünüyle kucaklayacak yeni 1 oluşum kurulacaktır. Bunu söylemek kolay! Tamam da; buna karşılık Türkiye'den ne koparılacaktır? Esas soru bu...!!!

Yani Tayyip Erdoğan'sız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bedeli ve ederi ne olacaktır?

1. Dünya'nın en büyük 3 havalimanı arasında olan ve tastamam haliyle 1 numarası olan İstanbul Havalimanı; küresel gücün yeni HUB MERKEZİ ( yani lojistik üssü ) olacak. Bütün dünyaya açılım İstanbul üzerinden yapılacak..

2. Antalya ve Mersin limanları da aynı akıbeti yaşayacak vs. vs...

Maddeleri çokça arttırabiliriz...

Çekiç güç, Abd üssü vb. klişelere hiç girmedik bile farkındaysanız...

Peki kimdir bu merkez sağdan çıkarılacak babayiğit ???

Pekalâ İlhan Kesici olabilir. Değerli, zeki ve sadece beynini taşımaya 100 kişi az gelir. Dahası ileri görüşlü ve Menderes, Özal, Tayyip Erdoğan gibi halkın içinden, bizden biri. Ayrıca milliyetçi, muhafazakâr ve en önemlisi de DEMOKRAT...

Bir diğer alternatif de; her daim ismi merkez sağın başını çekeceklerden biri olarak geçen Rifat Hisarcıklıoğlu malumumuz üzre...!!!

Peki Hisarcıklıoğlu'nu Ergenekon sarmalından çekip alan ve Silivri cenderesinden kurtaran Tayyip Erdoğan'a karşı; bu denli bir oluşumda yer alır mı Hisarcıklıoğlu ???

ÖNEMLİ NOT: Küreselciler yeni bir oluşuma girerken ve iktidarları dizayn ederken; ricacı olup seçenek sunmaz...

Rifatcım seni seçtik...derler ve yollarına bu şekilde devam ederler...

Anlayamayanlar için bir kez daha ısrarla tekrar edeceğim. Bazılarınız bana kızabilir???

Lâkin Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin iktidar savaşları; hep " TÜRKİYE YALNIZCA TÜRKLERİNDİR " diyen cenah ile Türkiye'de ki siyasi oluşuma yön verenler arasında geçmiştir. NET...

Peki ilerleyen süreçte ne olur? Bizleri neler bekliyor ???

Hepsini 1 anda anlatırsak ne farkımız olur ???

Gizem her daim tılsımdır....

“ Lider odur ki dağın arkasını göre, akıl odur ki başa geleceği bile, er odur ki alçaktan dura; yüksekten bakan göz değil..”

Selâm ve muhabbetle sevgiler & saygılar