Şunu söyleyerek başlamak istiyorum.
Trabzonspor’un marka yüzleri sınırlı.
Bunlardan ilk sırada Yusuf  Yazıcı var.
İkinci sırada Burak Yılmaz
Sonrasında Okay Yokuşlu.
Ve Abdulkadir Ömür.

Onur Kıvrak artık Trabzonspor’un abisi oldu.
Bu marka yüzlerinden birini kaybettik.
Ona ben saygı duyuyorum.
Trabzonspor’a geldi, kendisini geliştirdi ve ardından da İspanya’ya tranfer oldu.
Okay’a teşekkür ediyorum.
Okay’ın boşluğunu doldurmak kolay mı?
Değil elbette.
Çok yönlü bir oyuncu idi.
Kalemize goller de attı ama Trabzonspor’u ayakta tutanlardan.
Trabzonspor’un başında futbolu bilen isimler var.
6 milyon avro Okay kadar önemli değildir.
Derler ya, iyileşmek için bazen acı şurubu içeceksin.
Trabzonspor’u böyle birkaç şurup daha ayağa kaldırmaz.

Trabzonspor kimi arıyor?

Trabzonspor transfere odaklanmış durumda. Özkan Sümer ve ekibi yeni Yattara’lar arıyor, yeni Colman’lar getirmeye çalışıyor. TAKA’nın spor sayfasında okudum. Fenerin de talip olduğu Da Silva 750 bin avroya gelecek. Bakarmısınız, Nerede 4-5 milyon avroluk oyuncular. Ki, onların meajerlerine verilen paralar da vardı. Trabzonspor doğru yolda.

Tebrikler Doğan’a

Ertuğrul Doğan Trabzonspor’un Başkan yardımcısı oldu. Yönetim kuruluna girdikten sonra acil ödemeler gündeme geldiğinde ciddi bir kaynak aktardığını duydum. Ve önceki gün de Doğan’ın 3 VİP kombine aldığını okudum.

Onlar da en az 1 milyon TL. Parası olan Trabzonspor’a verecek. Olum ta halen almaya çalışan çıkarsa bilin ki onlar bizden değildir!

Dünya Kupası Başlarken

Rusya’daki dünya kupası bu akşam başlıyor. Bir ay sürecek olan kupanın heyecanı sokakta yok. Futbol yıllar içinde yoruldu biraz da kirlendi. Kulüplerin içi boşaltıldı. Sadece Süper ligimizden değil dünya futbolundan da soğudu insanlar. Ve maç seçmeye başladılar. Yine gözler Messi’de olacak. Merak edilen şu, acaba tek başına Arjantin’i şampiyon yapabilecek mi?  

İyi Ki Doğdun Altuğ

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Beşiktaş kulübünün İletişim Direktörü Altuğ Atalay Trabzon’da. 25 Haziran tarihinde, kamp öncesinde görevine gidecek. Trabzon’da iftar davetlerine birlikte katıldık. Forum’daki iftarda da sayın Nevzat Yılmaz  kendisine yaş günü sürprizi yaptı. Altuğ yaşını söylemedi ve yarım asra doğru yaklaştığını biliyorum. Bizlerde tebrik ediyor ve nice mutlu yıllar Altuğ diyoruz.

Kim Bu Çocuk?

Gazeteciliğin imbiğinden geçmiş bir isimdir Haluk Ayyıldız. Hürriyet Haber Ajansında rahmetli Orhan Kaynar, Turgay Mürtezaoğlu ve Mehmet Güner’in yanında yetişti. Sonra Akşam gazetesinin temsilcilğini yaptı ve Habertürk’ün Trabzonspor muhabiri olarak devam etti, ediyor. 1990 yılı, Trabzonspor Barcelona maçının öncesi. Maç başladıktan 20 dakika sonra Ofise fotoğrafları götürecek bekliyor. Dünya fubolunun muhteşem ismi Johan Cruyff  geliyor ve onunla birlikte birlikte. Trabzonspor maçı 1-0 kazanıyor ve golü Hamdi Aslan atıyordu.