Trabzonspor’dan bir isimle konuştum:
‘1.sınıf 4 golcü belirledik, izledik ama alma imkanımız olmadı. Pahalı geldi.’
Trabzonspor Rodellega’yı gönderip, santrafor alamayacam mı? 
Alırsa bu birinci olmaycak mı?
Başkan Ağaoğlu Ekuban’a güveniyor.
Bende güveniyorum.
Gol pozisyonlarına çok yakın bir isim ama atamıyor.
3 kulvara bir iki golcü yetmez.
Ünal hoca geçen yıl kendini kabul ettirdi. Ama onun Trabzonspor’da kendini ispat etmesi gereken sene bu sene. Belki de Ustası’nın 3 kez direkten döndürdüğü şampiyonluk senesi bu senedir.
 Ünal Karaman geçen gün ‘Yeni tranferleri bekliyoruz’ dedi. Arkasından ise Yusuf  Yazıcı idmanda kendisine hava attı!
Geçen yıl mükemmel bir hava vardı. Ama Yusuf Yazıcı satıldı satılacak, 12-22 milyon derken o ahenk bozuldu gibi.
Bir de Rodellega’nın gidişi de Trabzonspor’daki güveni bozdu. Rodellega çok yıldız santrafor değildi ama 1.sınıf santrafordu.
Şimdi Trabzonspor ikinci sınıf santraforlara kaldı.
Aman ha…
O sene bu sene.
Trabzonspor Ünal’la 1996’da kaçırdığı şampiyonluğu teknik adam olarak bu yıl alabilir.

ÇARŞIBAŞI KEŞANI

Trabzonspor’un Gri forma tanıtım filmi mükemmel oldu. Özellikle Medya’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gazeteci arkadaşımız Ulaş Özdemir’in anlatımlarına göre tamamen yerli bir tanıtım filmi. 120 milyon görüntülemeye ulaşmış ve bu bir rekor.
Piqe gibi bir dünya yıldızının da paylaştığı o çekimdeki oyuncular da rollerini mükemmel yaptı. Abdulkadir Ömür’ü oynayan çocuk bir yerde gülse de hem annesi hem de diğer arkadaşları oyuncular mükemmel oynadılar.
Ve keşan dokuma tezgahı. Annenin çıplak ayakla dokuması, dışlanan oğlunu bağrına basması ve o forma sevindi. Ulaş kardeşim, Can kardeşim emeğine sağlık. Gazetecilikte ve televizyonculukta yetenekli idiniz ama sosyal medya da harika işler çıkardınız.

AHMET AĞAOĞLU’NUN AYAKKABILARI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun artık Sakıp ağaya benzetmeye başladım. Her görüntüden kulübe bir kaynak çıkarmaya çalışıyor. Forma imzalıyor ve ayakkabı imzalatıyor. Abdulkadir Ömür’e verdiği ayakkabılarını ona imzalattırdı ve açık artırmada satacağını ifade etti. Ahmet Ağaoğlu’nun tezgahın başına geçmesi ile forma satışı da katlandı. Trabzon Belediye Başkanı Zorluoğlu da 2011 forma aldı. Tebrik ediyorum.

ESPRİ MAKİNESİ AHMET SUAT HOCA..

Trabzonspor’un Avusturya’daki kampında koşu idmanına çıkan Abdülkadir Ömür’ün ayakkabılarını unutmasının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ayağındaki ayakkabıyı genç futbolcuya vermesi, ardından o ayakkabıyı imzalatıp açık arttırma ile satacağını ilan etmesi ile kamp gündemini bu ayakkabı gelişmesi belirledi.. Aslında Trabzonspor’da kampa yaşananan ayakkabı güzelliği, çok eski dönemlerde de yaşandı..Avni Aker’de resmi bir maç var. Teknik adam Ahmet Suat Özyazıcı.. Maçın ilerleyen dakikalarında Özyazıcı, ilk onbirde yer alan dönemin en star futbolcusu Osman Denizci’yi oyundan çıkardı.. Denizci, saha kenarına geldi..Taç çizgisini geçti, herkes yedek kulübesine gelecek sanırken eğildi, kramponlarını çıkardı, A.Suat Özyazıcı’nın oturduğu yere fırlattı.O anları Ali savaş görüntüledi. Özyazıcı hiç tepki vermedi aradan birkaç hafta geçti, Osman Denizci, kadro dışı olduğu için takımda yer almıyordu..Bir basın toplantısında Özyazıcı’ya Osman Denizci’yi ne zaman oynatacaksınız sorusu geldi. Özyazıcı o müthiş esprisini yaptı: ‘Ayakkabıları bende gelip almadı.(61saat.com)’
Trabzonspor’un yaşaan iki efsanesi Ahmet Suat Özyazıcı ile Özkan Sümer. Birisi dokundurmada diğeri ise epri de bir numara idi.

CEVAT OCAK’IN ÜÇÜNCÜ KİTABI

Zafere ulaşmanın yarısı inanmaktan geçer. İşte böyle bir mücadele verdi Cevat Ocak. 9 yıl önce beni arayıp sindirim sisteminde sorun çıktı dediği akşam ne kadar acı hissetti isem, önceki aşam beni arayıp ‘Yusuf mucize, tahlillerim temiz çıktı’ dediği anda o kadar sevindim. O akşam birbirinde değerli arkadaşlardan oluşan mütevazi grubumuzun yemeği vardı. Mağmat boğazında yese idik hesabı Cevat’a çıkaracaktık. Çimenli kasabı olunca Alman usulu yaptık. Güzel de oldu. Dondurmaları söyleycek olan Efkan Sayitoğlu da son anda gelmedi ve Türkiye ve Trabzon siyasetindeki kulis bilglierinden mahrum kaldı. Sami Karaman öyle istihbaratlar verdi ki masa nefesini tutarak dinledi..Cevat Ocak bir müjde daha verdi. O da Dozer Cemil’in kitabı ile ilgili aylar önce yazımına başladığı kitabını tamamlamak üzere. Kapağını da  dizayn etti ve tüm arkadaşlarından beğeni aldı. Düşünün kanserle arkadaş olacaksın ve onu yenerken 3 kitap birden yazacaksın. Kimse yapamaz. Tebrikler Cevat kardeşim.

ALKIŞI ALAN

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden olan Nevzat Kaya Trabzonlu iş insanlarına sitem etti.  Koyu Trabzonspor taraftarı olan Muşlu iş insanı Nevzat Kaya, “Ertuğrul Doğan bey aradı. Sen ne kadar forma alıyorsunuz dedi. Dedim ki ben Muşluyum. Malazgirt ülkemiz için çok önemli. 1071 Malazgirt zaferidir. O kadar forma alayım. Trabzonlu iş insanları yönetim ayırmadan, kişilere bağlı kalmadan yadım ve destek olmalı. Bize her yer Trabzon demekle, Trabzonsporlu’yum demekle Trabzonsporlu olunmaz. Katkı sağlamak lazım. 2010-11 şampiyonluğunu çalanlara bu yıl şampiyon olarak ders verebiliriz. Yan yana, biz bize olur. Güç birliği ile olur. Lafla olmaz.“ dedi. Nevzat Kaya’yı alkışlıyorum ve cesaretinden dolayı kutluyorum.

BİRAZ DA NOSTALJİ

Trabzon İdmanocağı’nın 3 önemli ismi Bedri Erdem(ABD’de) Oktay Özer(İstanbul’da), Yalıspor’dan transfer edilen Coşkun Yılmaz.