Aslen Trabzon-Maçkalı olan sanatçı,  çocukluk ve gençlik yıllarını Bursa’da geçirdi. Karadeniz’in güzel sesi Bursa’ya olan sevgisini ve vefasını, kliplerini Bursa’da çekerek gösterdi.

İlk çalışması  ‘Alo Desene’ klibinde Narlı Mahallesine,

İkinci eseri  ‘Sevdam Dağları Aştı’  klibinde Umurbey ve Karacaali Mahallelerine yer verdi.

Karadeniz sanatçısı Hami Bakan’ın şimdiki eserinin yönetmen koltuğunda ise Sayın Özdinç CİNAN’ ı görmekteyiz. Eserin sözleri Mustafa KORKMAZ ’ın kaleminden çıkarken müziği Beytullah KILIÇ tarafından hazırlandı. Bu güzel çalışmaya aranjesiyle son noktayı koyan Hüseyin ULUSAN oldu. Yapım şirketi olarak yeniden Cinan Müzik ile anlaşan BAKAN,  bu klip ile ilgili duygularını bize şöyle aktardı:

“Çocukluğum ve gençliğimi geçirdiğim Narlı’da klip çekmekten büyük keyif aldık.  Gerek yönetmenimiz gerek klip oyuncumuz ve teknik ekibimiz gördükleri bu güzellikler karşısındaki  enerjilerini klibe aktardılar. Bu yörenin verdiği mükemmel enerjiyle hem eğlenerek hem de dinamik şekilde klibimizin çekimlerini tamamladık. Çektiğimiz görüntüler ve mekânların güzelliği bizleri çok mutlu etti.  Güzel bir iş çıkardığımıza inanıyoruz. Umarız takip edenlerimiz ve izleyenlerimiz de bizim gibi keyif alıp bizlere güzel dönüşlerde bulunurlar.”

Değerli Karadeniz sanatçısı Hami BAKAN klip çekimi sürecinde kendisini destekleyen:

Gemlik Belediye Başkanı Sayın Mehmet Uğur SERTASLAN’ a

Kültür Müdürü Şefi Sayın Mehmet Çağrı SELÇUK’a

Narlı Mahallesi Muhtarı Sayın Salim ÖZDEMİR’e

Basın Müdürü Sayın Deniz Engin ÇELİK’e

Söz Yazarı Sayın Mustafa KORKMAZ’a

Müzik Sayın Beytullah Kılıç’a

Yapım şirketi Cinan Müzik Hasan CİNAN ve Cinan Müzik Müdür’ü Yunus YILDIZ’ a

Aranjör Sayın Hüseyin ULUSAN’ a

Klip Yönetmeni Sayın Özdinç CİNAN’ a

Özgül Prodüksiyon Sayın Furkan ÖZGÜL’ e

Klip Oyuncusu Sayın Özlem KARAAYTU’ ya

Make-up Artisti Sayın Cemil ÇELEBİ’ ye

Ayrıca müzik hayatına başladığı ilk günden beri her konuda kendisinden desteğini esirgemeyen kardeşi Ogün BAKAN’ a ve tüm sponsorlara teşekkürlerini iletti.

Son olarak klibi Cinan Müzik etiketi ile 15 Mayıs Cumartesi günü Hami Bakan youtube kanalında siz değerli dinleyiciler ile buluşacaktır.  Müzik ve sevgiyle kalın!..

Editör: TE Bilisim