Kurulduğu günden itibaren hem sosyal kampanyaları hem de çalışmalarıyla adını duyuran TÜMBİFED yeniden önemli bir amaç için bir araya geldi. Kendi alanlarında uzman akademisyenlerden oluşan TÜMBİFED Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri Komisyonu aylarca süren çalışmaları sonucu insanlık adına katkı sağlayan kuruluşları ve kişileri ödüllendirdi.

Törende açıklama yapan TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet HÜSREV “Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu’nun en önemli varlığı, değerli üyeleri ve üyelerinin toplumda yerine getirdikleri katkı sağlamayı amaçlayan projelerdir. Bugün burada sadece proje yapmak için değil bizimle aynı amaç adına önemli çalışmalar yapan kişileri bir kez daha hatırlamak ve ödüllendirmek için buradayız. Etkinliğimizin en heyecanlı kısmı şüphesiz ödüllerin açıklandığı andır. Bu anın heyecanını sizinle yaşamaktan büyük keyif ve mutluluk duyuyorum.” dedi.

TÜMBİFED Akademi Bilim ve Kültür Ödülleri Komisyonu’nun belirlediği isimler, pandemi önlemleri nedeniyle tek tek ziyaret edilerek ödülleri kendilerine sunuldu. TÜMBİFED Genel Başkanı ile Jüri Başkanları’nın ödülleri takdim ve konuşmaları sırasında duygulu ve samimi anlar yaşandı.

[21:30, 06.04.2021] Salih B: İki dönem Rize Baro Başkanlığı yapmış olmasının yanında 17 yıl Rizespor’da bir fiil yöneticilik yaptı.

Futbolun birçok kademesinde yer aldıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yaptı.

“Sporda Irkçılık ve Ayrımcılık” adıyla yayımladığı, dünya sporunda ırkçılığın geldiği son nokta ve alınması gereken tedbirlerle birlikte alanında tek ve kaynak eser olma özelliği taşıyan kitabıyla üstün başarı sağladı.

Medya alanında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı akademi komisyonu tarafından yılın “Kitap Ödülü”ne layık görülen ismi; “Sporda Irkçılık ve Ayrımcılık” kitabının üstün başarısıyla Sayın AV. Hüseyin KARAAHMETOĞLU

Editör: TE Bilisim