Araklı’da düzenlenen ‘Fetih Programı’, ''Karadere Vadisi Bisiklet ve Yürüyüş'' yolundan bisiklet etkinliğiyle başlayıp Kalecik Kalemizdeki etkinlik alanında son bulmuştur. Araklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Araklı Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen programa Araklı kaymakamı Kürşat Karaca, Belediye başkanı Recep Çebi, Gençlik spor ilçe müdürü Dursun Ali Ayazoğlu Daire amirleri ve halkın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Büyük Camii İmam Hatibi Ayhan Küçük hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterileri, şiirlerin okunması, çeşitli spor ve sanatsal etkinlikler ve ikramlarla son buldu.

Programda Araklı Gençlik merkezi müdürü Dursun Ali Ayazoglu, “İstanbul elbette fetholunacaktır. O’nu fetheden komutan ne güzel komutan ve onun askeri de ne güzel askerdir.” müjdesine nail olan ve İstanbul’u bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet Han ve tüm ecdadımızı rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.

İBRAHİM KANLI

Editör: TE Bilisim