Trabzon’da uzun yıllar özel bir bankada finans bölümünde çalışan Mehmet Malkoçoğlu çocukluğunda yazmış olduğu öykülerini kan kardeşler adıyla bir araya getirerek kitap çıkardı. Kankardeşler, çiftlikdeki günler, mutluluk gözyaşları, yaramaz çocuk gibi 10 tane öyküden oluşan 62 sayfalık kitap, platanus publishing  yayıncılık tarafından basılırken  tüm Türkiye’de  sözcü kitapevi, D@R, kırmızı kitap gibi tüm satış sitelerinden temin edilebilmekte.

Kitabın yazarı Mehmet Malkoçoğlu  Bankacılık sektörüne başlamadan önce Gazete ve tv gibi yayıncılık faaliyetlerinde yer aldığını  ve yazmayı çok sevdiğini belirterek bir çok kitap çalışmam var ama öncelik yıllar önce 10 yaşındayken Yazmış olduğum  hikayeleri bir kitapta toplayarak çıkarmanın hayali olduğunu  ve bunu gerçekleştirdiği içinde  çok sevinçli olduğunu belirtti. 

Mehmet  Malkoçoğlu 10 yaşındayken yazmış olduğum öykülerimi hiç değiştirmeden kitap haline getirdim. Bankacılıkda çalışsam da akşamları evde sürekli çalışmalar yapıyorum kitaplarımın devamı gelecek dedi.

LÜTFİ YEŞİL

Editör: TE Bilisim