Özel bir Otelin Kahvaltı salonunda basın mensuplarının eşlerini ağırlayan Vali eşi Fulya Atik, Gazeteciler gününü kutlayarak, kendileri ile sohbet etti.

Gazeteci eşleriyle tanışan Bayan Atik, basının aynı zamanda bir kamu görevi icra ettiğini belirterek, Kent’in daha yaşanılabilir bir hal alması için kamu, sivil toplum ve basının koordineli bir şekilde çalışması gerektiğine dikkat çekti.

Siirt’te başta eğitim olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projeleri üzerinde çalıştıklarını kaydeden Bayan Atik, “Elimizden geldiği kadar eğitim kurumlarımız, çocuk evleri, şehitlerimiz,  gazilerimiz, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek, dertleriyle dertlenmek, sorunlarını çözerek hayır dualarını almak istiyoruz. Siirt için güzel projeler üreterek vatandaşlarımıza devletimizin sevgisini sıcaklığını hissettirmek istiyoruz.” dedi.

Gazeteci eşleri ise, düzenlenen programın, tanışma, kaynaşma ve birliktelik açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, yapılacak projelerde destek olacaklarını belirterek, Bayan Atik’in gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ettiler.
Program sonunda, Valilik Basın Müdürü M. Şükrü Uras’ın eşi Fevziye Sırma Uras’ta, Siirtli Yazar Tecelli Sırma’nın ”İyiyi ve Kötüyü Bilme Ağacı” adlı kitabını Bayan Atik’e hediye etti.
Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim