Maddi imkânı olmayanlar için önemli bir imkân olarak değerlendirilen Bereket Çarşısı’nda ağırlıklı olarak giyecek ile ev gereçlerinin yer aldığını dile getiren AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı da unutmadık tabii ki. Onlar için de her türlü kıyafeti bulabilecek aileleri.

Oyuncaklarımız var, yaş tercihlerine göre ayakkabı, çamaşır bulabilecek anne babalar ve hiçbir ücret ödemeden ihtiyaçları olanı alabilecekler.” diyerek bu organizasyonu tertip etmelerine katkı veren herkese teşekkürü borç bildiğini ifade etti.
 
Elimizi Taşın Altına Koymalıyız
 
Kadın Kolları Başkanı Şahin, ikincisini açtıkları Bereket Çarşısı’nı geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını, Ramazan ayı süresince de Salı günleri akşam saatlerine kadar çarşılarını açık tuttuklarını söyledi.

Ramazan ayının manevi ikliminde “yalnız değilsiniz” anlayışıyla toplumun her kesimine kucak açmayı, üstlendikleri misyonun önemli bir parçası olarak gördüklerine de işaret eden Şahin, “Yardımlaşma duygusu, paylaşma ihtiyacı, sevgi ve hoşgörü insanlığımızın olmazsa olmazları arasında en öncelikle yere sahipken tepkisiz olmak, kafamızı diğer tarafa çevirmek doğru değil. Elimizi taşın altına koymak durumundayız. Tüm kardeşlerimizi ‘veren el alan elden daha hayırlıdır’ hadis-i şerifi mücîbince görmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim