Bir süredir ekranlardan uzak olan Karadeniz müziğinin sevilen ismi 54 yaşındaki Volkan Konak, Kuzeyin Oğlu programıyla 16 Nisan'da yeniden seyirciyle buluşmuştu. Türk Halk Müziği'nin usta ismi Konak, önceki gece Belarus'un başkenti Minsk'teki bir otelde sahne aldı. 


Seyircisini çok özlediğini de belirten Konak, "Seyircimi çok özlemişim. Ben maçı almadan sahneyi bırakmam. Beraberliği bile kabul etmiyorum." dedi. 


Sözlerinin devamında Konak "Müziğimle bütün kalplere dokunurum, sonra da gönül rahatlığı ile sahneden inerim." şeklinde konuştu.


Hakkında bilinmeyenleri anlatan Konak, psikolojik tedavi gördüğünü açıkladı.


Ünlü sanatçı, konuyla ilgili, "Herkes gibi ben de bu dönemi evde geçirdim. Ancak biz sahne insanıyız. Evde olmaktan kaynaklanan bazı sorunlar yaşadım." dedi. 

"Daha sonra da ülkenin yarısı gibi Türk hekimlerimizden psikolojik tedavi gördüm" diyen Konak "Bu dönemi bilim insanlarından psikolojik destek alarak atlattım, şimdi gayet iyiyim." ifadelerini kullandı.


Geçtiğimiz günlerde pandemi döneminde hiç maske takmadığını dile getiren Volkan Konak, "Ben pandemi döneminde ozon tedavisi ve birkaç ilaç kullanarak bağışıklığımı güçlü tutmaya çalıştım." demişti.


Albüm ve müzik piyasasına kendisini Orhan Gencebay'ın soktuğunu söyleyen Konak, "Orhan Ağabey hep elimden tutup bana yardımcı oldu müzik piyasasında ama Sevim Abla ile bir türlü yıldızımız barışmadı." diyerek, Gencebay'a övgü dolu sözlerde bulunmuştu.


Konak geçtiğimiz yıl "Siz sevenlerime vasiyetimdir ne olur beni gömmesinler, yaksınlar benim tüm bedenimi. Bir kutuya koyup Karadeniz’imin üstüne bir helikopter ile savursunlar tüm küllerimi özellikle Trabzon’umun üstüne" demişti. 

Editör: TE Bilisim