Sivil Toplum Kuruluşları Biraraya Geldi

Bursa Artvin Vakfı’nın organizasyonu ile Bursa’da gerçekleşen  “Sivil Toplum Örgütleri ve Dernekleri “ buluşmasına çok sayıda katılım oldu. Vakıf Başkanı Osman Nuri Başaran Bursa’da çok sayıda kurulmuş Artvin dernekleri olduğuna dikkat çekerek “Bu buluşma ile birlikte dayanışma ve kaynaşma noktasındaki eksiklerimizi ve taleplerimizi görmek istedik. Amacına uygun oldukça verimli bir toplantı oldu.

Televizyondan da canlı yayınlanması ile Bursa’dan ülkenin dört bir yanındaki hemşerilerimizle buluştuk. Bursa Artvin Vakfı olarak başta eğitim faaliyetleri olmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vakıf olarak bizler  Hem Bursa’da yaşayan Artvinlilerle hem de Bursa ile Artvin arasındaki sevgi köprüsüyüz “ şeklinde konuştu.

Hemşehri Dayanışması Devam Edecek

Yaklaşık 3.5 saat süren Sivil Toplum Örgütleri Buluşması kapsamında Bursa’da hizmet veren Artvin ve ilçelerinden oluşan derneklerin başkanları açıklamalar yaparak hem dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler hem de taleplerini dile getirdiler .

Siyaset-iş-bürokrasi ve yerel yönetim temsilcilerinin  de katılım yaptığı ve Çay TV’den canlı yayınlanan programa Artvin’in eski vekili  halen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev yapan İsrafil Kışla, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta ve Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı  Genel Müdürü eski Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’de telefonla katılım yaparak katkı sağladı. Bursa’da gerçekleşen etkinliğe Trabzon Artvinliler Dernek Başkanı Ahmet Külekçi ile dernek başkan yardımcısı Serkan Coşkun’da katılım yaptı.
Editör: TE Bilisim