Şu ana kadar 400 metrekare ve 9 katlı, 450 metrekare ve 6 katlı, 480 metrekare ve 7 katlı 3 blok ve ayrıca zeminde 500 metkerarelik mutfak ve yemekhane katlarından oluşan Kurs’ta yeni yapılacak olan 6 katkı blok 350 metrekarelik zemin üzerine kurulacak.

GÖNÜLLÜ HİZMET

Kursun Yönetim Kurulu başkanlığını yapan ve yıllarca fedakarca hizmet veren Halil Küçük hocadan alınan bilgiye göre, yeni yapılacak olan 6 katlı bağımsız bölüm tamamen arapça eğtim alacak öğrencilere tahsis edilecek. Kursun günlük yiyecek yakacak, elektrik harcamalarının aylık 250 bin TL olduğunu söyleyen Halil Küçük hoca şöyle devam etti:

USTA’YA ÖZEL TEŞEKKÜR

‘Trabzon’da çok değerli hayırsever iş adamlarımız var. Sayın Mustafa Usta her zaman destekçimiz. Bizim, Onun uzaktan yakından arkadaşları var. Onların destekleri çok. 400’e yakın öğrencimize de burs veriyoruz. İş insanlarımızın büyük katkıları ile birlikte kurs mükemmel bir hizmet veriyor. 550 öğrencili kursumuz da pandemi sebebiyle biraz daha az öğrenci tutuyor,  pandemiye dikkat ediyoruz. Bugüne kadar dört dörtlük bir eğitimle ve mezunlarımızla geldik. Allah yolunda büyük fedkarlık yapanlara buradan şükranlarımı sunuyorum’ dedi.  Kuran kursunun yeni bloğunun temeli kurban kesilerek atıldı ve inşaata da hızlı bir şekilde başlandı. 4 bloğun İcazete yetiştirilmesine çalışılacak ve o gün açılışı yapılacak.

Editör: TE Bilisim