Güntaş AVM Ailesi, Dünya Çevre Günü’ne farkındalık yaratmak ve “Temiz Çevre” bilinci oluşturmak adına Trabzon şehrinin bir kumsalını atıklardan arındırdı. Gönüllülük projesi; yeşil ve mavinin uyumuyla bilinen, sayısız doğal güzelliği barındıran şehrimizin güzelliğine güzellik kattı. Çevre tarafından ayakta alkışlanan bu etkinlik, ilham olması adına birçok mecrada paylaşıldı ve etkileşim rekorları kırdı.

“DOĞAYA İYİ BAKMAZSAK, GELECEĞE DE BAKAMAYIZ!”

Geleceği görebilmek için doğamızı korumamız gerektiği fikriyle yola çıkan Güntaş AVM Ailesi “Biz bu fikirle yola çıktığımızda herkes için temiz çevre bilinci oluşturmayı amaçlıyorduk. Etkinliğimizi düzenleyeceğimiz alana gittiğimizde, doğaya ne kadar duyarsız ve acımasız davranıldığını görünce içimiz burkuldu. Doğa bize muhtaç değil ama biz ona muhtacız. Umarız ki bu tarz etkinliklerle birlikte doğayı düşünenlerin sayısı gün geçtikçe artacak” ifadeleriyle gönüllülük etkinliklerinin ne kadar önem arz ettiğini gözler önüne serdi.

ALKIŞLAR GÜNTAŞ AVM AİLESİNE

İlk günden beri “samimiyet” ve “güven” imajından ödün vermeyen Güntaş Avm, Dünya Çevre Günü’nü en etkili şekilde kutlayarak alkışları topladı. Ekip ruhu ve firma içerisindeki aile samimiyeti fotoğraflardan halkla yansıdı.

Editör: TE Bilisim