Doğaya ve insana değer katan projelerle ses getiren Güntaş AVM Ailesi, Dünya Arkadaşlık Günü’nde hem müşterilerinin hem de bugünü hastanede geçirmek zorunda kalan Trabzon Farabi Hastanesi Onkoloji Bölümü hastalarının yüzünü güldürdü.

MÜŞTERİLERİMİZİN EN İYİ ARKADAŞIYIZ!

Dünya Arkadaşlık Günü’ne özel Trabzon Meydan şubesini hazırlayan Güntaş AVM, rengârenk balonlarla süslenen fotoğraf çekim alanı ve hediyelerle müşterilerinin en iyi arkadaşı olarak bugüne anlam ve değer kattı. Yediden yetmişe herkesin yüzünü gülümseten etkinlikte müşteriler anı fotoğrafları çekildi ve sosyal medya hesaplarını bu fotoğraflarla renklendirdi. Güntaş Avm Ailesi bu etkinliklerini “Biz müşterilerimize her gün ‘İyi Ki Güntaş Var!’ dedirtebilmek için daha iyi hizmet vermeye, onların yüzünü daha çok güldürmeye çabalıyoruz. Arkadaşlar ihtiyacınız olan her konuda destekçiniz olur. Güntaş, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verme yolunda ilerlerken onlara arkadaşlık samimiyeti ve sevgisiyle yaklaşan kocaman bir ailedir.” İfadeleriyle özetledi.

ONLARI DA UNUTMADILAR

Dünya Arkadaşlık Günü’nde Trabzon Farabi Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavilerini sürdürmekte olan hastalarımızın da yanında oldular. 

Birlikte ve el ele olma fikrinden ilerleyen ‘El Ele’ Projesi ile kemoterapi alan hastalarımızı pandemi tedbirleriyle ziyarette bulunup, hediyeleriyle yüzlerini güldürdüler. 

EL ELE OLMAYI BAŞARDILAR

Hazırlanan hediye çantalarına “Değerli Arkadaşım, Dünya Arkadaşlık Günü’n kutlu olsun. Güntaş AVM Ailesi olarak yanında olamasak da her zaman olduğu gibi bugün de ele ele olduğumuzu bilmeni isteriz. Sevgi her şeyi iyileştirir!” notlarını bırakan Güntaş AVM ekibi, yazdıkları notlara el izlerini bırakarak pandemi sürecindeki şartlarda da arkadaşlarının elinden tuttuklarını onlara hissettirdi.

Editör: TE Bilisim