Kaymakam Çiçek Of’un önemli eğitim kurumu olan Solaklı Fen Lisesinde üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerle tanışıp onlara yeni vizyon geliştirmeleri için bazı hatırlatmalarda bulundu. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğluile birlikte okulu ziyaret eden Kaymakam Hayrettin Çiçek ‘i Okul Müdürü Vehap Kurt ve yöneticiler karşıladı.
 
UFKUNUZU GENİŞ TUTUN
 
Ziyarette tek tek öğrencilerle tanışan Kaymakam Çiçek öğrencilere hitaben; “Çok güzel bir ortamda eğitim öğretim görüyorsunuz. Bu imkanları sağlayan, bunda emeği geçen herkesi kutluyorum. Sevgili gençler, yarının Büyük Türkiye’si sizlerin elinde yükselecektir. Onun için hangi meslek olursa olsun mesleğinizi kimsenin tesiri altında olmadan kendiniz seçin. Ne olmak istiyorsanız siz o mesleği seçin. Kendinize geleceğin Selçuk Bayraktar’ı, Aziz Sancar’ı olarak bakın.
 
Türk İslam dünyası sizlerden çok şey bekliyor. Sizler bu umuda, bu anlayışa göre geleceğin değişen dünyasına ve fırsatlarına göre ufkunuzu geniş tutun. Bizler bu yolda her zaman sizlerin yanınızdayız. Kapımız her daim sizlere açıktır. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerden ülkemiz ve insanlık adına çok şey bekliyoruz. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Başarılarınız daim olsun.” diyerek duygularını ifade etti.  Kaymakam Hayrettin Çiçek öğrencileri ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğluile birlikte öğretmenler odasında öğretmelerle buluştu. Öğretmenlerle tanışan Kaymakam Çiçek onlarla sohbet ederek yeni eğitim- öğretim yılında başarılar diledi. Kaymakam Çiçek son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğluile birlikte öğrencilerle öğle yemeği yedi.
Adnan RAMOĞLU
 

Editör: TE Bilisim