Yarışmaya 92 sanatçının 328 fotoğrafla katılım sağladığını söyleyen Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, yapılan yarışma sonucuna göre ‘Güzel Maçka’m’ Fotoğraf yarışmasını birincisinin ‘Maçka’da kalaycı’ fotoğrafı ile Metin İnan olduğunu açıkladı.
 
Maçka Belediyesi tarafından düzenlenen “Güzel Maçka’m Maçka Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı.
 
HERKESE TEŞEKKÜRLER

Başkan Koray Koçhan, 01Ağustos-27 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya toplamda 92 kişinin 328 fotoğrafla katıldığını söyledi. Her yıl fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirten Başkan Koçhan, “Güzel Maçka’m Maçka Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışmasına gönderilen 92 katılımcıya ait 328 fotoğraf değerlendirildi.
 
Fotoğraflardan İlk üç, 3 adet Maçka Belediyesi özel ödülü, 1 adet Maçka Belediyesi Drone Özel ödülü, 3 adet mansiyon ve 19 adet sergileme ödül aldı. Sümela Manastırı, Kuştul Manastırı, Doğa, yaşam ilçemizin tanıtımına olumlu yansıyacak çok güzel fotoğraflar ödül aldı. Ben bu çalışmalarda emeğini ortaya koyan, uzun süre sabırla bekleyip en net ve güzel fotoğrafı yakalamak üzere yaz-kış, sıcak-soğuk demeden emek sarf eden arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
Dereceye giren 29 fotoğrafın Ekim ayında Maçka Belediyesi Kültür Merkezinde sergileneceğini belirten Başkan Koçhan, ödül almaya hak kazanan yarışmacılara ödüllerinin sergi açılışında takdim edileceğini ifade etti.
 
Yarışmanın Jüri üyeliğini Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Fotoğraf Sanatçısı Metin Öztürk, Maçka Bel. AŞ. Müdürü Halil İbrahim Muratoğlu, Fotoğraf Sanatçısı Selman Uzun Fotoğraf Sanatçısı Ali Kahveci yaptı.

Editör: TE Bilisim