Her zaman insanımız ile iç içeyiz


HÜDA PAR Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel Tarihçi-Yazar Adnan Güngör Üçüncüoğlu’nu ziyaret etti. Üçüncüoğlu’na parti programını takdim eden Kabayel şunları ifade etti: “Biz parti olarak her zaman insanımız ile iç içeyiz. Ziyaretleri ve her fırsatı değerlendirerek insanımız ile bir araya gelmeye ve sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz ki insanımızın derdi çoktur. İnsanımız siyasal, toplumsal, sosyal ve ekonomik gidişattan memnun değil. Ve sorunların çözümü noktasında muhatap bulamamaktan şikâyetçi, insanımız.”


Kabayel sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu anlamda insanımızın sorunlarına çözüm üretebilecek, dinamik bir yapımız var. Özellikle parti programımızı okuyanlar, HÜDA PAR’ın sorunların çözümü noktasında ortaya nasıl çözümler koyduğunu göreceklerdir. Bu anlamda parti programımız bir medeniyet inşa edebilecek niteliktedir. Bizi, ilkelerimizi, siyaset anlayışımızı merak eden veya sorun ve sıkıntısı olan herkese il başkanlığımızın kapısı açıktır.”


Üçüncüoğlu ise HÜDA PAR’ı yakından takip ettiğini belirtti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Adnan Güngör Üçüncüoğlu, İl Başkanı Kabayel’e Doğu Karadeniz’in tarihini anlatan eserini hediye etti.
 

Editör: TE Bilisim