Trabzon’da iş dünyasındaki ticari faaliyetlerinin yanı sıra yaptığı hayır işleriyle herkesin takdirini kazanan Trabzon Ticaret Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi ve AK Parti Trabzon İl  Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, bu  kez geleceğin meslek sahibi bireylerini yetiştiren 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne çok önemli bir bağışta bulundu.

İKİ ADET SALONU BAŞTAN AŞAĞI DONATTI

Erkek ve kız öğrencilerin kuaförlük mesleğini en güzel şekilde öğrenebilmeleri için iki adet salonu baştan sona tüm araç gereçleri ile donatarak tam donanımlı gerçek bir kuaför salonuna çeviren Haydar Baş’ı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu plaketle onurlandırdı. 

Yaptığı hayır işlerinden, eğitim ve öğretime sağladığı katkılardan ötürü Baş’a teşekkür eden Vali Ustaoğlu, övgü dolu ifadeler kullandı.

BAĞIŞIN ANLAMI BÜYÜK

Vali Ustaoğlu, “Ali Haydar Baş, sadece eğitim, öğretim alanın da değil başka bir çok alanda Trabzon’da hayır işlerine çok önem veren bir kişilik. Gençlerin, gelecekleri için meslek sahibi olması adına yapılan bu bağışın anlamı büyük” dedi.

EĞİTİM HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR

Trabzon  İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ın da katıldığı ziyarette aldığı plaketten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Haydar Baş,  “şehrin, ülkenin kalkınabilmesi, dünyanın en güzel şekilde yönetilebilmesi için eğitim her şeyden önce geliyor.  İmkanlarımız ölçüsünde eğitim öğretime her zaman katkı sağlamayı amaç edindik” dedi.

BİZE DE ONLARA DESTEK OLMAK DÜŞER

Ali Haydar Baş, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Dilerim bu bağışımız sayesinde gençlerimiz bu mesleği en güzel şekilde öğrenir. Allah razı olsun, bize bu imkanı sağlayan kıymetli Valimiz, Milli Eğitim Müdürümüz, eğitime çok önem veriyorlar. Bize de onlara destek olmak düşüyor. Bu işe vesile olmaları gerçekten çok önemli. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim