Arsin’de 12 mahallede yürütülen çalışmalara ek olarak 568 yeni armatür şebekeye dahil edildi, 1300 armatür de onarılarak hizmete sunuldu. Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetimi, ilçede yürütülen çalışmalar için Çoruh EDAŞ yetkililerine plaket takdim etti.

Yeni yatırımlar ile tüketicilere sunduğu enerji kalitesini artırmak için aralıksız çalışan Çoruh EDAŞ, Trabzon’un Arsin ilçesinde elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Daha aydınlık bir Trabzon için Arsin ilçesine bağlı Başdurak, Fındıklı, Yeşilköy, Çubuklu, Cumhuriyet, Fatih, Güzelyalı, Dilek, Çilekli, Yalı Karaca, Harmanlı ve Cudibey Mahallelerinde gerilim düşümü, hat yenileme, yeraltı çalışmaları ve ilave trafo gibi çalışmalar yapılıyor. Tüm bu çalışmalara ek olarak, Eylül ayı da dahil olmak üzere 568 yeni armatür şebekeye kazandırılırken, 1300 armatür de onarılarak şebekeye tekrar dahil edildi. 
 
Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü çalışmalar hakkında “Daha aydınlık bir Trabzon hedefimizle, tüketicilerimize en iyi hizmeti vermek için elektrik dağıtım şebekemizi genişletmeyi, yenilemeyi ve güçlendirmeyi amaçlıyoruz.” açıklamasını yaptı. Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetimi, ilçede yürütülen çalışmalar için Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğüne teşekkürlerini sunarak, plaket takdim etti.
 
Editör: TE Bilisim