Alınan kararlardan birisi de okulların açılması ile ilgiliydi. Bugün itibariyle Of'ta ana sınıfı, 1,2,3,4, 8 ve 12. sınıflar için merkezdeki okullarda da  eğitim yüz yüze seyreltilmiş olarak başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da  öğrencilerin  okullarına kavuştuğu bu ilk günde öğrencileri ziyaret ederek onların heyecanlarına ortak oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu Of merkezde bulunan İsmail Yıldırım İlkokulu, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu, 28 Şubat İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.  Müdür İdris Kabahasanoğlu ziyarette,  “ Şükürler olsun okullarımız siz sevgili öğrencilerimize kavuştu. Bizler sizleri çok özledik. Sizler okullarımızın, ülkemizin olmazsa olmazısınız. İnşallah bu kötü günler tamamen geride kalır, tekrar eski günlerdeki gibi tüm sınıflarımız tam kapasite ile açılır, yeniden birbirimizle kucaklaşırız. Bunun olması için herkesin azami derecede temizlik, maske, mesafe kurallarına uyması gerekiyor. Bu konuda hepimiz birbirimizi uyarmalıyız. İnşallah en kısa zamanda ülkemiz ve tüm dünya bu mikroptan kurtulur da normal hayata döneriz. O zamana kadar tedbirli olamaya devam edeceğiz. Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını diliyor, hepinize sağlıklı ve başarılı günler temenni ediyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okul ziyaretlerinde ayrıca “28 Şubat Of’un Kurtuluşu “ nedeniyle düzenlenen İlkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren İsmail Yıldırım İlkokulundan Ecrin Çelenkoğlu, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundan Elif Nisa Baş, 28 Şubat İlkokulundan Dilara Ulusoy adlı öğrencileri ödüllendirerek öğrencilere hediye çeklerini takdim etti.

Adnan RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim