Sancak, 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında sevenleriyle buluştı. 10 Kasım’da gerçekleşen buluşmada son kitabı “Ört üstüme sessini” kitabını imzalayan Sancak, imza gününe gelenlere “Ölümsüz şarkılar” şiir albümünün CD’sini de hediye etti.

TÜYAP’ta Sancak’ın yazdığı bütün kitaplar yer aldı. Ahmet Sancak’ı sanatçılar şairler imza gününde yalnız bırakmadı. Trabzon, Sürmene ve Köprübaşılı hemşehrileri imza gününe katılarak Sancak’ın şiir kitaplarını edindiler.

Trabzon’un Köprübaşı İlçesinde doğan Ahmet Sancak, genç yaşta gittiği Almanya’da girişimciliği sayesinde başarı basamaklarını hızla tırmandı ve memleketine çok sayıda yatırım yaptı. Sancak 2002 yılında TAKA gazetesini kurdu. Sancak gazetede uzun süre köşe yazarlığı yaptı, ardından ise sanata yoğunlaştı. 

Ört üstüme Sesini şiir kitabını çıkardıktan sonra bir de albüm yaptı. Ölümsüz şarkılar adını verdiği CD’nin galası Trabzon’da gerçekleştiren Ahmet Sancak, İzmir’de de Sanatseverlerle buluştu.

Geride kalan hafta sonunda İstanbul TÜYAP kitap fuarına katılan Sancak sanatsevrelerin akınına uğradı. Sabırla kitaplarını ve CD’leri imzalayan Sancak, katılan tüm sanatsevrelere ve hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.
 
Sancak, ‘Ört üstüme sesini şiir kitabıma Ankara’da güzel bir imza günü yapmıştık, Trabzon’da ise Ölümsüz şarkılar CD’miz için gala gerçekleştirdik, ardından İzmir’de güzel bir programa imza attık, şu anda da dünyanın önemli kitap fuarlarından TÜYAP’ta sevenlerimize kitap ve CD’leri imzaladık. Artık hedef benzer bir etkinliğe yurt dışında imza atmak olacak. Sanat benim ruhumun gıdası’ dedi. 
Birol SANCAK
Editör: TE Bilisim