Kamuran Tuna başkanlığında yürütülen programda, yönetim kurulu ve üyelerden Mümin Sağlam, Neslihan Eyüboğlu, Tahir Orhan ve aynı zamanda Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan üye Bahriye Kefelioğlu Bektaş’ta hazır bulundu. Başkan Kamuran Tuna ve beraberindeki heyet, “Trabzon Ortahisar Merkez İlçe Sağlık Müdürü, Bünyamin Gürsoy” ve “Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi” Sorumlu Hekimi Abdullah Güleç tarafından karşılandı.

BİRLİĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Sağlık Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, “milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna en çok ihtiyaç duyulan böylesi bir dönemden geçerken, TYB Trabzon Şube Yönetiminin, bu ince ve nazik davranışları birçok takdirin üzerindedir. Bu anlamda,  Türkiye Yazarlar Birliğinin Trabzon Yönetimi başta olmak üzere, takdire şayan duyarlılıklarından ötürü tüm üyelerine ayrı, ayrı şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.  

HER KOŞULDA MİLLETİMİZİN YANINDASINIZ

TYB Trabzon şube başkanı Kamuran Tuna, ise yaptığı açıklamada “Türkiye’nin en köklü ve mazisi en derin, kamu yararı statüsüne haiz bir yazar kuruluşu olarak, her şart ve koşulda devletimizin, milletimizin yanında olmayı şiar edinmiş bir camia olduklarını vurguladı. Bu kapsamda gerek moral, motivasyon, gerekse toplumsal bir farkındalık oluşturma anlamında, arzulanması halinde farklı tarih ve etkinliklerle sağlıkçılarımızın yanında olmaya her zaman hazırız” sözlerinin altını çizdi. Konuşmasının devamını, “beyaz kep ve önlüklü Melekler olarak tanımladığım sağlık personelimize daima minnettarız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim