Ortahisar Belediye Meclisinin nisan ayının ikinci toplantısı Meclis 2. Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu ile Kültür, Çevre, Turizm ve Spor Komisyonu’nda ortaklaşa görüşülerek oybirliğiyle kabul edilen “O Sene Bu Sene” adlı fotoğraf yarışmasının yapılmasıyla ilgili madde mecliste müzakere edilerek oybirliğiyle kabul edildi.

Okunan ortak komisyon raporunda şu ifadelere yer verildi:  “O Sene Bu Sene” sloganı ile şanlı Trabzonsporumuzun şampiyonluğu yolunda çekilmiş en güzel fotoğrafları seçmek ve gelecek nesillere kalıcı eserler kazandırma adına Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ile birlikte bir fotoğraf yarışması planlanmıştır.”  Yarışmaya başvurular; 10 Mayıs-07 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılabilecek. Sonuçlar, 14 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak. Sergi ve ödül töreni ise, 20 Ekim 2022 tarihinde saat 14.00 belediye önünde düzenlenecek.

“ÖDÜLLER”

Yarışmada birincilik ödülü 5.000 TL, ikincilik ödülü 4.000 TL, üçüncülük ödülü ise, 3.000 TL olarak kararlaştırıldı. Katılımcılara üç adet de 1.000 TL’lik mansiyon ödülü verilecek.

Yarışma jürisi şu isimlerden oluşuyor: Ali Kahveci (fotoğraf sanatçısı), Hasan Akçay (fotoğraf sanatçısı), Mehmet Kılıçoğlu (Fotono 21 Dernek Başkanı), Metin Öztürk (Fotoğraf sanatçısı), Selman Uzun (fotoğraf sanatçısı).

Editör: TE Bilisim