Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği kurucusu ve Genel Başkanı Şükran Üst, çalışma ile yaşlıların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Üst, “İstedik ki doğaya çıkmakta zorlanan yaşlıların duvarlarda yayla resimlerine baktıkça mutlu olsunlar. Gerçekten de çok mutlu oldular” dedi. 

Üst, Yönetim Kurulu üyeleri Hacer Sarı, Semra Kuloğlu, Neşe Özkan Arslan, Necla Yanık ve bu tür etkinliklere destek veren Melahat Aydın ile duvarlara yaşam vermeye çalıştıklarını belirtti. Üst, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt'un kendilerine büyük destek verdiğini, kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.  Köşk Yaşlılar Yurdu Müdürü Kamil Yıldırım, yapılan çalışmayı çok beğendiğini, kendi yurtlarına da istediğini söyledi. Başka duvarlarda resim istediğini vurguladı.

Güzel Dünya İçin

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, “Femin Art her zaman sosyal sorumluluk projeleri ile Trabzon’a hizmet veriyor. Uluslararası birçok etkinlikle Trabzon ve ilçelerini, yaylaları dünyaya tanıtıyor. Daha geçen hafta 26 ülkeden 50 sanatçı ile 9. Uluslararası sanatçı buluşmasında yine Trabzon’u yaylalarımızı dünyaya tanıttı. Sanat dünyayı güzelleştirir ve bu gün bizim boş duvarlarını sanatın gücü ile güzelleşti” dedi.
 
Editör: TE Bilisim