Öğretmenler Zafer Çon, Yüksel Kaya ve Gülfem Korkmaz beraberindeki elli öğrenci Trabzon gezisi programına Avrasya Üniversitesi’ni de eklediler.  

Üniversitenin Ömer Yıldız Yerleşkesinde öğrencileri Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran karşıladı. Özoran öğrencilere konuşmasında kaliteli eğitim vurgusu yaptı. Özoran ‘’ Avrasya Üniversitesi’nin her geçen gün hem öğrenci sayısının arttığını, bunun paralelinde ziyaretçi sayısının da arttığını söyledi. ‘’ Bizler ortaöğretim kurumlarında olan öğrencilerimizi derse alarak şimdiden üniversite deneyimi kazanmalarını sağlıyoruz. Bölgemizden hatta yurdun birçok bölgesinden okullar gezi programlarına Avrasya Üniversitesi’ni yazıyorlar.” dedi. 

Çok Değerli Bir İlimiz


Özoran açıklamasında şunları kaydetti: “Geleceğimiz olan gençlerimiz üniversite eğitimlerini sürdürmeyi düşündükleri üniversiteleri ziyaret etmeleri, orada derslere katılmaları, etkinliklere katılmaları, üniversiteli öğrencilerle ve akademisyenlerle paylaşımlar yapmaları çok önemli bir husustur. Bu anlamda Tokat ilimizin güzel ilçesi Erbaa’da bulunan Fatih Anadolu Lisesi’nin üniversitemizi ziyaret etmeleri çok güzel olmuştur. Unutulmamalıdır ki Trabzon hem gezmek için hem kalmak için hem de üniversite eğitimi almak için çok değerli bir ilimizdir. Buradan ülke genelinde bu tür teknik geziler yapmak isteyen tüm okullara çağrımızı yeniliyoruz. Gelin hem güzel Karadeniz’i gezin, üniversitemizi gezin. Burada her an sizlerle ilgilenecek akademik ve idari personelimiz hazırdır.” Tokatlı öğrenciler ilgi duydukları bölümleri yerinde gezdiler. Avrasya Üniversitesi Yomra Yerleşkesinde başta Mimarlık Bölümü olmak üzere Mühendislik Mimarlık Fakültesi çatısı altında bulunan tüm bölümleri de ziyaret ettiler.Burada öğrenciler Fakültenin Dekanı Prof. Dr. Ali Özbilen’in dersine katıldılar.

Editör: TE Bilisim