Tchibo, “Spor Dolu Yaz” temasıyla yazın spor motivasyonunu arttıracak. Aynı zamanda “Mutfaklarda Yaz Esintisi” temasında yer alan ürünler ise sağlıklı tariflerin yapılmasına yardımcı olacak. 

Yaz aylarında spor keyfinizi unutmayan Tchibo,  spor tişörtten spor tayta, spor çantadan , kemere kadar birçok ürün çeşidini yeni temasında bir araya getirdi. Tchibo, esnek yapısıyla nefes alan Kısa Kollu Pembe Spor Tişört ile spor yapanların kendini daha enerjik ve iyi hissetmesine destek oluyor. Spor Tayt vücut tipine uyum sağlayarak  daha zayıf ve formda bir görüntü oluşturuyor. Spor aktivitesini daha keyifli ve konforlu hale getiriyor.

Hem terlemeyi önlüyor hem de cilt dostu 

Bağcıklı, iki  yan cebe sahip olan elastanlı Sport Şort, sıcak havalarda ısı alışverişine izin vererek,  tenin nefes almasını sağlıyor ve teri hızlıca dışarı atıyor. Açık tonlu rengi ile güneş ışınlarının üstte toplanmasını engelleyerek, antreman esnasında  ferahlık sunuyor.  Sweat OC Spor Şort ise bağlama ipi, iki yan cebi ve çabuk kuruma özelliği ile nem transferi sağlarken, yüksek pamuk oranı sayesinde terlemeyi önlüyor. 

Koşarken telefon ve anahtarlar güvende

Spor Çantası,  hafifliği, yer kaplamaması ve katlanabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Su geçirmeyen yapısı ve canlı renkleriyle  sıcak yaz günlerinin  vazgeçilmezi olacak. Çanta,  fermuarlı iç cebi sayesinde kendi içerisinde muhafaza edilerek, hem kullanım hem de taşıma kolaylığı  tanıyor.  Elastik bölmeli Spor Kemer ise akıllı telefonlar ve anahtarların  hem koşarken hem de bisiklet kullanırken güvende olmasını sağlıyor. Kulaklık çıkışı, esnekliği ve ayarlanabilir genişliğiyle koşulara eşlik edecek. 

Ayrıca bu hafta..

Tchibo’nun ’Mutfaklarda Yaz Esintisi’’ temasında ise yaz için hazırladığı mutfak  alternatifleri yer alıyor. Dijital mutfak tartısından, aroma koruyucu torba kapağına, silikon buz kalıbından mutfakların olmazsa olmazı bir çok ürününe temada ulaşmak mümkün. Pilsiz Digital Mutfak Tartısı, yenilikçi teknolojisi, tüketilecek besinler için hassas ve kolay ölçüm sağlayarak kilo kontrolüne destek oluyor. Aroma Koruyucu Torba Kapağı,  kuru meyveler ya da müsli, fındık, pirinç veya bakliyatın porsiyon ayarı için ideal bir kullanım sunuyor ve bulaşık makinesinde rahatça yıkanabiliyor. Silikon Buz Kalıbı ise günün her anında meşrubat ve diğer içeceklerin serinletici etkisini yaşatıyor. 

Tchibo’nun  ”Spor Dolu Yaz ‘’ temalı ürünleri, Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr  internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor. ‘’Mutfaklarda Yaz Esintisi’’ temalı ürünlerine ise sadece internet mağazası üzerinden ulaşmak mümkün olacak. 
BDS

Editör: TE Bilisim