Karadenizli'ler hakkında birçok şehir efsanesi dolaşıyor. Bir Karadenizli nelerden hoşlanmaz? İşte Karadenizli birinin yanında asla yapmamanız gereken 5 şey...

Karadeniz bölgesi yeşil ormanları ve masmavi deniziyle ülkemizin doğal güzellik bakımından en zengin bölgesi. Karadenizli'ler ise zeki, konuşkan ve espirili özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki bir Karadenizli nelerden hoşlanmaz? İşte Karadenizli birinin yanında asla yapmamanız gereken 5 şey...

KARADENİZLİ BİRİNİN YANINDA YAPMAMANIZ GEREKEN 5 ŞEY

ŞİVELİ KONUŞMA: Aslen Karadenizli değilseniz Karadeniz şivesini taklit etmemenizi öneririz. Çünkü becermeniz biraz zor olacaktır.

İNATLAŞMA: İnadın yurdu Karadeniz insanıyla dikleşmeyin. Karadeniz'in dağları kadar dik Karadeniz insanı inadından kolay kolay dönmez.

BURUN KONUSUNA GİRMEYİN: Karadeniz insanı burun konusundan pek hoşlanmaz.

SÜREKLİ BALIK YEMEZLER: Karadenizli'ler hakkında en büyük yanılgılardan biri de süreli balık yemeleridir. Hayır. Balığın her çeşidine aşina olabilirler ama sadece balık yemezler.

YORULDUM DEMEYİN: Enerjik ve durdurulamaz Karadeniz insanı yorulmak nedir bilmez. Bu nedenler bir Karadenizli ile yaşıyorsanız enerjiniz her zaman yüksek olmalıdır.
 

Editör: TE Bilisim