Bakırköy Airport  AVM Sinemalarında gerçekleştirilen, TRT başta olmak üzere ulusal medyanın da büyük ilgi gösterdiği galada, filmin oyuncularıRahman Beşel (Eren), Kemal Balıbaş (Fethi Sekin),  Alayça Öztürk Gidişoğlu (Cemile Gedik) ve yapım ekibinin yanı sıra, Eren Bülbül ile şehit düşen Astsubay Ferhat Gedik’in eşi Cemile Gedik ve çocukları Perizat Kayra Gedik, Alp Koray Gedik,  Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Trabzonlu  dernek başkanları ve yöneticiler, basın mensupları  da katıldılar.Özel gösterimden önce, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Katılımcılar bol bol sohbet  ettiler.

Daha sonra, filmin gösterimine geçildi. Burada katılan santçılara çeşitli hediyeler takdim edildi. Törende konuşan TDF Genel başkanı İsmail Şatıroğlu;“Bu akşam kahramanlarımızın bizlere emanetlerini misafir etmekten dolayı onur duydum. Şehidimiz Eren Bülbül ile birlikte şehit düşen Astsubay Ferhat Gedik’in kıymetli eşi ve çocukları bizleri kırmayarak Ankara’dan geldiler. Onlar şehidimizin bizlere emanetleri. Göz bebeklerimiz. Federasyonumuzun tüm yöneticilerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Geride bıraktıkları ailelerinin de her daim emrindeyiz.İnancımızda,   Peygamberlikten sonraki en yüce makamın şehitlik olduğunu biliyoruz. Bu memleketin şehitleri bitmez. Her Türk gerektiğinde şehit olmaktan kaçınmaz. Ferhat Astsubayımızın ailesi çocukları elbette ki acılarını yaşıyorlar. Gelecek kuşaklara bir mesaj verdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. İyi ki Eren’imiz, iyi ki Ferhat Astsubayımız var. Hepsine sahip çıkmakla mükellefiz. Allah sizleri var etsin. Bu filme aylarca emek verenlere de çok teşekkür ediyorum.Bu film bizim, çocuklarımızın izlemesi gereken bir film. Bu film rekorlar kırmalı.Şehitlerimize ve evletlarına nasıl sahip çıkıyorsak, bu filme de öyle sahip çıkacağız. Herkese çok çok teşekkür ederim Allah sizleri var etsin. “ dedi.

Daha sonra, yaklaşık 300 misafir iki salonda topluca filmi izlediler. Filmin sonunda, herkesin hüzünlü ve duygulu olduğu gözlendi.

Özel gösterime katılan misafirler de, bu değerli ve anlamlı Program İçin TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: TE Bilisim