Aranıza Sıkıştırmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akyazı Stadyumu’nun açılışı için geldiği Trabzon’da teröre yönelik sert mesajlar verdi. Trabzonlulara ‘Hesabını soracağız siz yeter ki aranıza bunları sıkıştırmayın’ diye seslenen Erdoğan, “Aman ha nerede kim var kimi biliyorsunuz hemen bildirin” uyarısını yaptı.

Mücadele Sürecek

 “Onlar ister canlı bomba olsunlar, ister şu tür bomba ister bu tür bomba olsunlar, onlar bitecekler” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başımız sağolsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize rabbimden şifalar diliyorum. 'Şüphesiz ki Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar dirilerdir ancak siz bilemezsiniz ' buyuruyor Yüce Rabbimiz. Yarın Trabzon’da büyük bir açılış törenimiz var. Birçok açılış merasimlerini bu törende birleştirdik. Fakat bu tür eylemler bizi yolumuzdan alıkoymayacak dedik. Katar emiri değerli kardeşim ile birlikte burada hem yüksek düzeyli stratejik konsey toplantımızı ertelemeyelim onu da yapalım dedik. 

Yarın inşallah Trabzon’daki Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışında sizlerle birlikte olacağız. Bu bir arada oluş aynı zamanda bir cevap teşkil edecek. Ama şunu tüm kalbimle inanarak ve bilerek söylüyorum bu millet çıktığı bu yolda yek vücuttur. Hep söylüyorum ya bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Onlar ister canlı bomba olsunlar ister şu tür bomba ister bu tür bomba olsunlar. Onlar bitecekler. Tarih boyunca bu millet hilal haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse bilinki bu dar mevzide bunları rahatlıkla Allah’ın izniyle halledeceğiz” dedi.

 “Siz yeter ki aranıza bunları sıkıştırmayın. Aman ha nerede kim var kimi biliyorsunuz hemen güvenlik teşkilatlarımıza bunu bildirin. Bu sadece güvenlik teşkilatlarımızın görevi değil. Her mahallede muhtarlarımıza söylüyorum kim senin mahallene taşındı bunu senden daha iyi kimse bilir mi? Bunları toplayıp alacağız. Bunu birlikte yapacağız. Hiç endişeniz olmasın. Yarın akşam sizleri Akyazı Spor Kompleksine bekliyoruz. Orada hep beraber olacağız.” 

702 Milyon 102 Proje

41.461 Seyirci kapasiteli stadyum, 423 konut, Ağız v Diş Sağlığı Hastanesi, Edebiyat Fakültesi Binası
144 Derslikli 7 okul, 500 öğrenci kapasiteli 2 pansiyon, 1900 kapasiteli 3 yükseköğrenim yurdu
Çaykara Hükümet Konağı, SGK Hizmet Binası, 2 Gençlik Merkezi, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü
Beşikdüzü Kültür Merkezi, Çocuk destek merkezi ve çocuk evleri sitesi, Arsin Balıkçı Barınağı, 2 Kuran Kursu Binası, Sokak Hayvanları bakım evi, Orman Köylülerine yönelik proje, Turizm Alanı iyileştirme ve oluşturma, 8 adet eski eser onarımı, Şehrin altyapısına yönelik 59 proje..
 
Editör: TE Bilisim