Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın Trabzon Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çeşitli etkinliklerle kutlandı.  

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği, Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Akademsi'nde Öğretmenler için çok özel ve sade program düzenledi. Programda Öğretmenlere Kırmız Gül takdim edilirken Engelli çocukların annelerinin el emeği göz nuru yaptıkları özel pasta ve börekler Öğrencileri için saçını süpürge eden Öğretmemelere ve programa katılanlara ikram ettiler.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği programa Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun Ankara'da bir dizi temaslar için şehir dışında olması dolayısı ile Sosyal İşler Daire Başkanı Muharrem Çimşit, Engelli Şube müdürü Hüseyin Karaca, Engelsiz Akademi Müdür yardımcısı Ortahisar Halk Eğitim Mustafa Boz, Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler düzenlenen programa katıldı.  

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Muharrem Çimşit, “Peygamber mesleği olan öğretmenlik büyük bir fedakarlık, hoşgörü, sabır, şefkat ve gayret ister. Bitmeyen bir sevda, karşılık beklemeksizin verilen bir emek, vatanını ve milletini kendinden önce düşünmek, çabalamak, gayret göstermek ve bir çocuğun tebessümüyle mutlu olabilmektir” dedi.  

Editör: TE Bilisim