Eski bakan Hikmet Sami Türk ve eşi, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ve eşi, eski amiral Metin Keşap ve eşinin de katıldığı gece, Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygül, Trabzon Derneği başkanı Necmettin Saral, Vakıf başkan yardımcısı Prof.Dr. Kenan Araz,  Yönetim kurulu üyesi Prof.Dr.Ruşen Keleş'in açılış konuşmasıyla başladı.

2Dcaf6E1 D33C 44A1 9916 7Bd6E2D9B71D

TRT Ankara radyosu şefi Mustafa Acar'ın sunumuyla  Ankara Horon Kulübünün horon gösterisi, sanatçılar İhsan Eş, Türk sanat müziği TRT sanatçısı Zeyneb Altuntaş ve misafir sanatçılar TRT Ankara radyosunda Özlem Üngör, TRT İstanbul radyosundan Umut Ayvaz'ın seslendirdiği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir müzik şöleni sundular.

Bölgenin en büyük toptan showrumu Özgüneş’te iftar vakti Bölgenin en büyük toptan showrumu Özgüneş’te iftar vakti

67018E75 2782 4Cab B65B 143A6C1B12D2

24 Şubat ta Trabzon Derneklerinin de katılımıyla Anıtkabir ziyaretinin ardından 25 Şubat tarihinde TRT sanatçısı Sef Selçuk Aygan yönetimindeki Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu konseri ve 4 Mart tarihinde  TRT sanatçısı Şef  Serbülent Yasun yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu konserleri de  Yılmaz Güney Sahnesinde etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek.

Muhabir: AYŞE SANCAK