TRABZON’UN LEZZETİ İSTANBUL’U SARDI

Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa şubeleri ile katkısız pasta ve dondurma sunan Kenan Usta’nın ürünleri kentin tüm marketlerine de yayılmış durumda.

Hamit Usta, TAKA Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘82 yılında Beton işe helvada başladım, 96 yılında Çağrı’yı kurdum. 2017’de İstanbul’a geldim. Bayrampaşa merkezimiz, Gaziosmanpaşa da şubemiz mevcut. İstanbul'un her semtine marketlerde dondurmamız var. Katkısız doldurmamıza hiç bozmadan devam ediyoruz. Instagram ve haritalarda hamitustatrado dondurma diye yer aldık. Bu mesleğimde geldiğim önemli bir nokta. Güvenen ve inanan halkımıza teşekkür ediyorum.’

BİROL SANCAK

İlgili Galeriler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.