Bu anlamda okul idareleri, okul aile birlikleri, hayırseverler el ele vererek dayanışma içinde okullarda tamirat ve tadilat yapılıyor. Özellikle sınıflarda boya, badana işlerinin yanında sınıfların yenilenmesi ve diğer birimlerin elden geçirilerek yeni eğitim ve öğretim yılına hazır ve daha ferah bir ortamda girilmesine çalışılıyor.

Güzel Bir Örnek

 Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da  okullardakibu çalışmaları yakından takip edereke zaman zaman ziyaretlerde bulunuyor. Bu anlamda Müdür Kabahasanoğlu İhsan Karadeniz İlk/Ortaokulu ve Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulunu ziyaret etti. Burada  yapılan çalışmaları inceleyen Kabahasanoğlu katkısı olanlara teşekkür etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı açıklamada, “ İlçemizde eğitim- öğretim faaliyetleri bütün yıl içinde kesintisiz devam ediyor. Bu yaz sıcaklarında okullarımız adeta şantiyeye dönüşmüş durumda. Her şey geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha güzel, konforlu ve ferah ortamlarda eğitim almaları ve başarılı ve mutlu eğitim ortamını oluşturmayı amaçlıyoruz. Bir yandan öğretmenlerimiz, idarecilerimiz bir yandan okul aile birliklerimiz, bir taraftan hayırseverlerimiz el ele vererek güzel çalışmalar yapıyorlar. Bir nevi devlet millet kaynaşmasının güzel bir örneğine de burada şahit oluyoruz.  Emeği geçen herkesten Allah  razı olsun. 

Bu  gayretleriniz ve çalışmalarınız nedeniyle hepinizi  tebrik ediyor, teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını ifade etti.
Adnan RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim