Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu da bu anlamda Resim Öğretmeni Onur Karadurmuş nezaretinde öğrencilerin yapmış oldukları resim ve el işi eserlerin tanıtımı için sergi düzenlendi. Sergi açılışını Of İlçe Milli Eğitim Müdür İdris Kabahasanoğlu yaptı.
 
SERGİYİ GEZDİLER
 

Kabahasanoğlu sergiyi gezerek yapılan eserlerle tek tek ilgilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu sergi ile ilgili yaptığı açılış konuşmasında; ” Bu güzel ramazan gününde böyle bir serginin açılışında bulunmaktan mutluluk duydum. Bizim amacımız öğrencilerimizi her alanda başarabilecekleri imkânlar sunmaktır.

Belki burada küçük gibi görünen dokunuşlar onlardan her hangi birinin resim yeteneğini ortaya koymasını sağlayacaktır. Her birimiz bu etkinliklere bu gözle bakmalıyız. Resim Öğretmenimizi, öğrencilerimizi, okul idaremizi tebrik ediyorum.

Her alanda eğitimi bütün olarak görüp çalışmaya devam edersek gerçek başarıyı yakalayacağımıza inanıyor, hepinize  sağlıklı ve mutlu günler dilerken ramazanınızı da tebrik ediyorum.” Dedi. Okul Müdürü Hızır Ayan’ın eşliğinde gezilen sergiye Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahsanoğlu, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Adnan RAMOĞLU
 
Editör: TE Bilisim